Povezane vesti

"Pored najboljeg mora da stoji najbolji!" Hari Mata Hari nahvalio Mirzu, otkrio zašto je baš njega izabrao za duet

"Pored najboljeg mora da stoji najbolji!" Hari Mata Hari nahvalio Mirzu, otkrio zašto je baš njega izabrao za duet

Kurir pre 10 sati
Nova pesma „Janje“, u kojoj su glasove udružili Hari Mata Hari i Mirza Selimović, konačno je ugledala svetlost dana. Dvojica vrhunskih vokala regiona tim povodom organizovali su promociju na kojoj su sa medijima podelili prve utiske o saradnji. Na… »
Mirza iznenadio Harija, poklonio mu nešto neprocenjivo: Pevač nije krio oduševljenje - ima jaku simboliku

Mirza iznenadio Harija, poklonio mu nešto neprocenjivo: Pevač nije krio oduševljenje - ima jaku simboliku

Telegraf pre 10 sati
Jedni od najmoćnijih vokala u regionu, Hari Mata Hari i pobednik Zvezda Granda Mirza Selimović, ukrstili su glasove i objavili duetsku pesmu koja nosi naziv "Janje". Ovim povodom, oni su večeras organizovali promociju u popularnom restoranu Nacionalna… »
Nastala je iz ljubavi i prijateljstva: Hari Mata Hari i Mirza Selimović spojili glasove i nastalo "Janje" (foto)

Nastala je iz ljubavi i prijateljstva: Hari Mata Hari i Mirza Selimović spojili glasove i nastalo "Janje" (foto)

Večernje novosti pre 10 sati
SVETLOST dana ovog utorka je konačno ugledala pesma "Janje" u kojoj su glasove ukrstili Hari Mata Hari i Mirza Selimović, jedni od najmoćnijih vokala regiona. FOTO: Novosti FOTO: Novosti - Neke pesme i saradnje čekaju svoj pravi trenutak. Ova je jedna od… »
Mirza iznenadio Harija: Varešanović nije krio oduševljenje - "Ima jaku simboliku" (foto)

Mirza iznenadio Harija: Varešanović nije krio oduševljenje - "Ima jaku simboliku" (foto)

Večernje novosti pre 10 sati
JEDNI od najmoćnijih vokala u regionu, Hari Mata Hari i pobednik Zvezda Granda Mirza Selimović, ukrstili su glasove i objavili duetsku pesmu koja nosi naziv "Janje". FOTO: Novosti U znak zahvalnosti što ga je pozvao za duet, Mirza je priredio iznenađenje… »
"Teško da će Mirza imati veću karijeru od moje" Hari Varešanović iznenadio priznanjem o kolegi: "To će mu biti veliki problem"…

"Teško da će Mirza imati veću karijeru od moje" Hari Varešanović iznenadio priznanjem o kolegi: "To će mu biti veliki problem"…

Blic pre 11 sati
Hari je istakao da je četiri meseca radio na pesmi i da je ponosan na saradnju, dok je Mirza naglasio da mu je ovo prvi muško-muški duet. Snimanje spota trajalo je dva dana, a obojica su bila veoma uključena u ceo proces. Mirza Selimović i Hari Mata Hari… »
"Zovu me za duet, ali sam ja problem", Hari Mata Hari priznao zašto odbija kolege, a Mirzu oduševio gestom

"Zovu me za duet, ali sam ja problem", Hari Mata Hari priznao zašto odbija kolege, a Mirzu oduševio gestom

Telegraf pre 11 sati
Jedni od najmoćnijih vokala u regionu, Hari Mata Hari i Mirza Selimović, ukrstili su glasove i objavili duetsku pesmu koja nosi naziv "Janje". Dva umetnika spojila su se u emotivnoj baladi, u kojoj su pokazali svu lepotu svojih glasova, te kako izgleda… »
Objavljen duet koji je čekao region: Hari Mata Hari i Mirza Selimović ukrstili glasove u moćnoj baladi "Janje"

Objavljen duet koji je čekao region: Hari Mata Hari i Mirza Selimović ukrstili glasove u moćnoj baladi "Janje"

Kurir pre 12 sati
Svetlost dana ovog utorka je konačno ugledala pesma "Janje" u kojoj su glasove ukrstili Hari Mata Hari i Mirza Selimović, jedni od najmoćnijih vokala regiona. Dva umetnika spojila su se u emotivnoj baladi "Janje", u kojoj su pokazali svu lepotu svojih… »
"Ostvarenje sna": Mirzi Selimović je Hari Mata Hari ispunio želju: "Učenik je stigao učitelja"

"Ostvarenje sna": Mirzi Selimović je Hari Mata Hari ispunio želju: "Učenik je stigao učitelja"

Blic pre 13 sati
Hari Mata Hari je istakao kako Mirzu prati godinama i kako ga smatra izuzetno talentovanim pevačem. Ideja za duet nastala je spontano, a pesma je Hariju odmah delovala kao pravi izbor za zajednički projekat. Mirza Selimović i Hari Mata Hari oduševili su… »

Telegraf pre 13 sati
Svetlost dana ovog utorka je konačno ugledala pesma "Janje" u kojoj su glasove ukrstili Hari Mata Hari i Mirza Selimović, jedni od najmoćnijih vokala regiona. Dva umetnika spojila su se u emotivnoj baladi "Janje", u kojoj su pokazali svu lepotu svojih… »

Vesti dana »

Stiže osveženje uz pljuskove, grmljavinu i moguće nepogode

Stiže osveženje uz pljuskove, grmljavinu i moguće nepogode

Glas Zaječara pre 26 minutajoš 22 povezane
Meksiko savladao Ekvador i plasirao se u osminu finala SP

Meksiko savladao Ekvador i plasirao se u osminu finala SP

Politika pre 1 satjoš 16 povezanih
Od danas kazne za kamione bez TAG uređaja

Od danas kazne za kamione bez TAG uređaja

Sputnik pre 51 minutajoš 10 povezanih
NIS-u produžena operativna licenca do 31. jula

NIS-u produžena operativna licenca do 31. jula