Povezane vesti
Progovorila o ulasku u elitu: 10 Milica Veličković bivšeg gleda u rijalitiju, a sada otkrila da li je spremna na suočavanje
Blic pre 1 sat
Navela je da je sada sazrela i da je tokom trudnoće burnije reagovala Milica je istakla da ne brani bivšem vereniku Borislavu Terziću Terzi i njegovoj porodici da viđaju njihovu ćerku Barbaru. Milica Veličković komentarisala je odnos sa bivšim verenikom… »
"Zbog njega sam istraumirana, to je ostavilo doživotne posledice na mene..." Bolna ispovest Milice o Terzinoj prevari: Ove…
Kurir pre 1 sat
Bivša učesnica "Elite" Milica Veličković gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je otvoreno govorila o najtežem periodu svog života, koji je usledio nakon što ju je Borislav Terzić Terza u prošloj sezoni rijalitija prevario sa Sofijom Janićijević, dok… »
"Terzini ne žele da viđaju Barbaru." Milica Veličković se povukla, pa sve priznala: "Psihički nisam bila dobro."
Telegraf pre 2 sata
Bivša učesnica "Elite", Milica Veličković, večeras gostuje u emisiji "Amidži šou", a pred kamerama je spremna da govori o brojnim aktuelnostima iz svog života. Na samom početku emisije je progovorila o najtežem periodu života, koji je usledio nakon što… »
"Terzini ne žele da viđaju Barbaru": Milica Veličković šokirala: "Ovakva situacija nije zbog mene sigurno", razočarana je: "On…
Blic pre 2 sata
Demantovala je glasine da brani Terzi da viđa dete, ističući da je promenila stav i dozvoljava svaki kontakt. Istakla je da ni Terzina porodica ne pokazuje interesovanje za malu Barbaru i da su je retko viđali. Bivša učesnica rijalitija "Elita" Milica… »
Milica Veličković stiže pred vrata elite! Terzi bi pozlilo da čuje šta se dešava
Kurir pre 4 sati
Bivša učesnica rijalitija "Elita", Milica Veličković, večeras će biti specijalna gošća u emisiji " Amidži šou", a njen dolazak u Šimanovce već sada preti da izazove pravi haos. Očekuje se da će Milica večeras pred kamerama bez dlake na jeziku… »
Pravo u Šimanovce! Milica Veličković stiže pred vrata "Elite": Terza nema predstave šta se dešava
Blic pre 4 sati
Njen dolazak izaziva posebnu pažnju jer će biti blizu imanja gde boravi njen bivši partner Borislav Terzić Terza. Milica je komentarisala Slađu Lazić Poršelinu tvrdeći da nema nameru da je tuži jer njen advokat smatra da nije vredna suda. Bivša učesnica… »
Milica Veličković stiže u Šimanovce, Terzi neće biti dobro: Sledi neviđeni haos, spremna da raskrinka sve
Telegraf pre 4 sati
Bivša uesčnica "Elite", Milica Veličković, uskoro stiže u Šimanovce jer večeras gostuje u emisiji "Amidži šou", koja se emituje uživo. Ona se retko pojavljuje u emisijama, pa mnogi jedva čekaju da čuju njeno mišljenje o gorućim rijaliti temama, ali i da… »
Vesti dana »
Sombor „proključao“ na 40 stepeni: Vojvodina danas najvreliji deo Srbije, u ovim delovima već stiže promena vremena
Dnevnik pre 1 danjoš 31 povezana
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Nemanja Vidić o skaj porukama: Voleo bih da mi neko kaže iz državnih institucija da li je moja bezbednost i dalje ugrožena
Nedeljnik pre 1 danjoš 44 povezane
Broj ugovorenih finansijskih usluga na daljinu nastavlja s rastom
Politika pre 2 satajoš 50 povezanih