Povezane vesti

Anđela nakon drame na letu završila u Albaniji, hitno se uglasila: Ostavila Cara u Crikvenici pa usledio haos

Anđela nakon drame na letu završila u Albaniji, hitno se uglasila: Ostavila Cara u Crikvenici pa usledio haos

Mondo pre 4 sati
Nakon raskida od Gastoza i nove estetske intervencije uvećanja grudi, Anđela Đuričić se uputila na hrvatsko primorje, tačnije Crikvenicu, gde je uživala u odmoru sa Filipom Carem. Anđela je na mrežama delila morske dogodovštine sa Carem, ni ne sluteći da… »
"Ljudi moji, ogroman stres zbog ovoga!" Hitno oglašavanje Anđele Đuričić s aerodroma: "Hvala Bogu da sam živa", otkrila…

"Ljudi moji, ogroman stres zbog ovoga!" Hitno oglašavanje Anđele Đuričić s aerodroma: "Hvala Bogu da sam živa", otkrila…

Blic pre 5 sati
Anđela je izjavila da je pretrpela veliki stres i da joj je situacija potpuno pokvarila utiske sa odmora, ali je zahvalna što su svi ostali živi i zdravi. Putnici su morali čekati prtljag i nastavili put ka Crnoj Gori autobusima, što je dodatno produžilo… »
"Hvala bogu da sam živa!" Hitno oglašavanje Anđele Đuričić s aerodroma, otkrila kroz kakvu agoniju je prošla: "Ogroman stres"…

"Hvala bogu da sam živa!" Hitno oglašavanje Anđele Đuričić s aerodroma, otkrila kroz kakvu agoniju je prošla: "Ogroman stres"…

Kurir pre 4 sati
Bivša učesnica rijalitija " Elita", Anđela Đuričić, suočila se sa neočekivanom dramom prilikom povratka sa letovanja u Crikvenici, gde je odmarala sa Filipom Carem. Umesto mirnog dolaska kući, njeno putovanje pretvorilo se u izuzetno stresno iskustvo… »
Drama na nebu! Hitno oglašavanje Anđele Đuričić, nevreme izazvalo haos, nisu mogli da slete: "Znači, pakao!"

Drama na nebu! Hitno oglašavanje Anđele Đuričić, nevreme izazvalo haos, nisu mogli da slete: "Znači, pakao!"

Telegraf pre 5 sati
Bivša učesnica rijalitija "Elita", Anđela Đuričić, suočila se sa neočekivanom dramom prilikom povratka sa letovanja u Crikvenici, gde je odmarala sa Filipom Carem. Umesto mirnog dolaska kući, njeno putovanje pretvorilo se u izuzetno stresno iskustvo… »

Vesti dana »