Povezane vesti

"Rekla mi je šta zaista misli o Srbima" Suzana Mančić oči u oči sa čuvenom Salmom Hajek u Francuskoj: "Snimala je u našoj…

"Rekla mi je šta zaista misli o Srbima" Suzana Mančić oči u oči sa čuvenom Salmom Hajek u Francuskoj: "Snimala je u našoj…

Blic pre 2 sata
Salma Hajek je izrazila oduševljenje radom u Srbiji i srpskim filmskim radnicima. Njihov razgovor je postao opušten i dotakli su se i intimnih tema o supružnicima. Najpoznatija srpska "loto devojka" Suzana Mančić nedavno se našla na glamuroznom događaju… »
"Rekla sam da sam fan i glumica iz Srbije": Suzana otkrila detalje susreta sa Salmom Hajek na žurki bogataša

"Rekla sam da sam fan i glumica iz Srbije": Suzana otkrila detalje susreta sa Salmom Hajek na žurki bogataša

Mondo pre 4 sati
Suzana Mančić je otkrila kako je izgledao susret sa čuvenom glumicom Salmom Hajek u Parizu, te da je saznala i šta Salma misli o Srbima. - Ljudi generalno imaju zadršku, a ja sam joj prišla i predstavila se. Rekla sam da sam njen fan i da sam glumica iz… »
Slavna glumica zagrlila čuvenu loto devojku: U ovu fotku gleda cela Srbija, Suzana u društvu svetskog džet-seta

Slavna glumica zagrlila čuvenu loto devojku: U ovu fotku gleda cela Srbija, Suzana u društvu svetskog džet-seta

Mondo pre 6 sati
Više nego zanimljiv susret dogodio se nedavno u Parizu, gde se čuvena voditeljka Suzana Mančić (69) srela sa holivudskom zvezdom Salmom Hajek (59). Njihova zajednička fotografija privukla je posebnu pažnju i postala prava tema za razgovor. "U Parizu je… »

Vesti dana »