Povezane vesti
"Kornjača Rade"! Bogdanović poslao poruku Barbarezu: Da sam u stručnom štabu Bosne...
Kurir pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u dva časa iza ponoći po srpskom vremenu igra protiv Sjedinjenih Američkih Država utakmicu šesnaestine finala na Svetskom prvenstvu. Utakmica, koja se igra u San Francisku, privlači veliku pažnju fudbalskih… »
Barbarez odgovorio na potcenjivanje Amerikanaca: "Takve stvari nam se dešavaju svakodnevno"
B92 pre 1 sat
Sergej Barbarez, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, poručio je da njegovom timu nije potrebna dodatna motivacija pred duel sa Sjedinjenim Američkim Državama u šesnaestini finala Svetskog prvenstva. Pred meč koji se igra u sredu na… »
Ko je SAD, pa taj? Sergej Barbarez brutalno uzvratio legendi pred istorijski meč Bosne i Hercegovine
Večernje novosti pre 4 sati
Legendarni američki golman Tim Hauard pokušao je psihološki da uzdrma Bosnu i Hercegovinu pred duel sa SAD, ali je dobio odgovor kakav verovatno nije očekivao. FOTO: Credit: Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia Sergej Barbarez nije želeo da ulazi u… »
Poketino pred BiH počeo konferenciju izvinjenjem
Telegraf pre 4 sati
Fudbalska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je jedan od domaćina na Mundijalu koje se ove godine održava u tri zemlje. Sada će ova selekcija igrati i protiv Bosne i Hercegovine u šesnaestini finala turnira, što će biti i prilika za nove… »
"Ne znam ko je taj?!" Barbarez brutalno spustio američku legendu: Sramno potcenio Bosnu, pa dobio hladan tuš!
Kurir pre 5 sati
Legendarni američki golman Tim Hauard pokušao je psihološki da uzdrma Bosnu i Hercegovinu pred duel sa SAD, ali je dobio odgovor kakav verovatno nije očekivao. Sergej Barbarez nije želeo da ulazi u raspravu sa američkom legendom i jednom rečenicom je… »
Jake reči Barbareza, Amerikanci hteli da ih unize, on odgovorio: "Mi smo mala država, ali..."
Telegraf pre 6 sati
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je napravila ogroman uspeh, istorijski, pošto su uspeli da se plasiraju u nokaut fazu na Svetskom prvenstvu. Sada ih očekuje i duel sa Sjedinjenim Američkim Državama, gde će pokušati da dođu i do osmine… »
Barbarez odgovorio na provokaciju pred SAD, ovo je poručio čuvenom igraču: "Opšta kultura... Ne znam ko je to"
Telegraf pre 6 sati
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pred sobom ima istorijsku utakmicu. Oni će igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država u šesnaestini finala Svetskog prvenstva, gde će biti autsajderi. Bosna i Hercegovina je već jednom igrala protiv domaćina… »
Vesti dana »
Produžene licence NIS-u i MOL-u: Hoće li biti dogovora do kraja jula?
Nova pre 3 minutajoš 27 povezanih
Francuzi melju, Meksikanci imaju neosvojivu tvrđavu, a Norveška Halanda
BBC News pre 58 minutajoš 29 povezanih
Mundijal dobio novog heroja! Kinjones blistao, pa poručio: Nastavljamo borbu!
Kurir pre 38 minutajoš 18 povezanih
Od danas obavezan TAG uređaj za ova vozila: Novo pravilo stupilo na snagu, kazne do 2.000.000 dinara
Mondo pre 33 minutajoš 14 povezanih