Povezane vesti

Telegraf u Sarajevu pred istoriju Bosne i Hercegovine: Naleteli smo na komšiju Edina Džeka, evo šta je rekao

Telegraf u Sarajevu pred istoriju Bosne i Hercegovine: Naleteli smo na komšiju Edina Džeka, evo šta je rekao

Telegraf pre 22 dana
Pred Bosnom i Hercegovinom je istorijska utakmica, pošto se ova ekipa bori za novi najveći uspeh u njihovoj istoriji. Oni se bore za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto ih očekuje utakmica sa Sjedinjenim Američkim Državama. U susret ovoj… »
"Kornjača Rade"! Bogdanović poslao poruku Barbarezu: Da sam u stručnom štabu Bosne...

"Kornjača Rade"! Bogdanović poslao poruku Barbarezu: Da sam u stručnom štabu Bosne...

Kurir pre 22 dana
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u dva časa iza ponoći po srpskom vremenu igra protiv Sjedinjenih Američkih Država utakmicu šesnaestine finala na Svetskom prvenstvu. Utakmica, koja se igra u San Francisku, privlači veliku pažnju fudbalskih… »
Barbarez odgovorio na potcenjivanje Amerikanaca: "Takve stvari nam se dešavaju svakodnevno"

Barbarez odgovorio na potcenjivanje Amerikanaca: "Takve stvari nam se dešavaju svakodnevno"

B92 pre 22 dana
Sergej Barbarez, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, poručio je da njegovom timu nije potrebna dodatna motivacija pred duel sa Sjedinjenim Američkim Državama u šesnaestini finala Svetskog prvenstva. Pred meč koji se igra u sredu na… »
Ko je SAD, pa taj? Sergej Barbarez brutalno uzvratio legendi pred istorijski meč Bosne i Hercegovine

Ko je SAD, pa taj? Sergej Barbarez brutalno uzvratio legendi pred istorijski meč Bosne i Hercegovine

Večernje novosti pre 22 dana
Legendarni američki golman Tim Hauard pokušao je psihološki da uzdrma Bosnu i Hercegovinu pred duel sa SAD, ali je dobio odgovor kakav verovatno nije očekivao. FOTO: Credit: Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia Sergej Barbarez nije želeo da ulazi u… »
Poketino pred BiH počeo konferenciju izvinjenjem

Poketino pred BiH počeo konferenciju izvinjenjem

Telegraf pre 22 dana
Fudbalska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je jedan od domaćina na Mundijalu koje se ove godine održava u tri zemlje. Sada će ova selekcija igrati i protiv Bosne i Hercegovine u šesnaestini finala turnira, što će biti i prilika za nove… »
"Ne znam ko je taj?!" Barbarez brutalno spustio američku legendu: Sramno potcenio Bosnu, pa dobio hladan tuš!

"Ne znam ko je taj?!" Barbarez brutalno spustio američku legendu: Sramno potcenio Bosnu, pa dobio hladan tuš!

Kurir pre 22 dana
Legendarni američki golman Tim Hauard pokušao je psihološki da uzdrma Bosnu i Hercegovinu pred duel sa SAD, ali je dobio odgovor kakav verovatno nije očekivao. Sergej Barbarez nije želeo da ulazi u raspravu sa američkom legendom i jednom rečenicom je… »
Jake reči Barbareza, Amerikanci hteli da ih unize, on odgovorio: "Mi smo mala država, ali..."

Jake reči Barbareza, Amerikanci hteli da ih unize, on odgovorio: "Mi smo mala država, ali..."

Telegraf pre 22 dana
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je napravila ogroman uspeh, istorijski, pošto su uspeli da se plasiraju u nokaut fazu na Svetskom prvenstvu. Sada ih očekuje i duel sa Sjedinjenim Američkim Državama, gde će pokušati da dođu i do osmine… »
Barbarez odgovorio na provokaciju pred SAD, ovo je poručio čuvenom igraču: "Opšta kultura... Ne znam ko je to"

Barbarez odgovorio na provokaciju pred SAD, ovo je poručio čuvenom igraču: "Opšta kultura... Ne znam ko je to"

Telegraf pre 22 dana
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pred sobom ima istorijsku utakmicu. Oni će igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država u šesnaestini finala Svetskog prvenstva, gde će biti autsajderi. Bosna i Hercegovina je već jednom igrala protiv domaćina… »

Vesti dana »