Povezane vesti
Kralj se oprostio od Lejkersa! Lebron posle osam godina napustio tim iz LA, pa poslao emotivnu poruku: Nadam se da sam bar…
Kurir pre 2 sata
Jedan od najvećih košarkaša svih vremena, četvorostruki NBA šampion i najbolji strelac u istoriji lige, Lebron Džejms, završio je svoje poglavlje u Los Anđeles Lejkersima nakon osam sezona provedenih u dresu slavnog kluba. Džejms je u Lejkersima ostavio… »
Džejms se oprostio od Lejkersa: "Nadam se da sam bar neke od vas učinio ponosnim"
B92 pre 3 sata
Lebron Džejms se zahvalio Los Anđeles Lejkersima, nakon što mu je klub poželeo sreću nakon najave njegovog odlaska iz Kalifornije. Četvorostruki NBA šampion i najbolji strelac u istoriji lige proveo je prethodnih osam sezona u dresu Lejkersa, koje je… »
NBA eksplozija - Rajaković dobio zver od igrača! Toronto završio trejd koji je uzdrmao Ameriku!
Kurir pre 5 sati
Darko Rajaković dobio je igrača kakvog priželjkuje svaki trener! Toronto Reptorsi završili su jedan od najvećih trejdova ovog leta i u svoje redove vratili Kavaja Lenarda, čoveka koji je franšizi 2019. doneo jedinu NBA titulu. Prema informacijama koje su… »
Lebron Džejms napustio Lejkerse, planira da igra 24. sezonu u drugom klubu
Danas pre 12 sati
Američki košarkaš Lebron Džejms neće se vratiti u Los Anđeles Lejkerse i planira da odigra 24. sezonu u NBA ligi u nekom drugom klubu, saopšteno je danas. Džejmsova odluka je jedan od najvažnijih poteza tokom leta uoči nove sezone, zajedno sa trejdom… »
Vesti dana »
MOL-u produžena licenca za nastavak pregovora o kupovini većinskog udela u NIS-u
Serbian News Media pre 8 minutajoš 37 povezanih
RHMZ izdao narandžasti meteoalarm za više delova Srbije
Serbian News Media pre 28 minutajoš 30 povezanih
Eliminacija od Francuske te ne čini tragičarem, ali, Potere…
Sport klub pre 7 minutajoš 38 povezanih
Selektor Ekvadora Bekasese: „Zahvalan sam igračima na ovom putovanju“
Serbian News Media pre 28 minutajoš 19 povezanih