Povezane vesti

Vens: Stavovi Vatikana o imigraciji su zabrinjavajući

NIN pre 5 sati
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. "Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju imigracije posebno bile uznemirujuće i na kraju… »

Insajder pre 7 sati
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji „zabrinjavajući“ i da se on sa njima ne slaže. Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vens Foto: Tanjug/ AP Photo/ Matt Rourke „Mislim da su neke od… »

Euronews pre 8 sati
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. "Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju imigracije posebno bile uznemirujuće i na kraju… »

Politika pre 9 sati
Papa Lav prethodno osudio Trampovu imigracionu politiku. Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji „zabrinjavajući” i da se on sa njima ne slaže. „Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po… »
"Ne slažem se" Vens: Stavovi Vatikana o imigraciji su zabrinjavajući

"Ne slažem se" Vens: Stavovi Vatikana o imigraciji su zabrinjavajući

Večernje novosti pre 9 sati
AMERIČKI potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. Foto: Heather Diehl /Getty images/Profimedia "Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju… »

Telegraf pre 9 sati
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. - Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju imigracije posebno bile uznemirujuće i na kraju… »

Vesti dana »