Povezane vesti
Vens: Stavovi Vatikana o imigraciji su zabrinjavajući
NIN pre 23 dana
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. "Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju imigracije posebno bile uznemirujuće i na kraju… »
Insajder pre 23 dana
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji „zabrinjavajući“ i da se on sa njima ne slaže. Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vens Foto: Tanjug/ AP Photo/ Matt Rourke „Mislim da su neke od… »
Euronews pre 23 dana
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. "Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju imigracije posebno bile uznemirujuće i na kraju… »
Politika pre 23 dana
Papa Lav prethodno osudio Trampovu imigracionu politiku. Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji „zabrinjavajući” i da se on sa njima ne slaže. „Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po… »
"Ne slažem se" Vens: Stavovi Vatikana o imigraciji su zabrinjavajući
Večernje novosti pre 23 dana
AMERIČKI potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. Foto: Heather Diehl /Getty images/Profimedia "Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju… »
Telegraf pre 23 dana
Američki potpredsednik Džej Di Vens izjavio je danas da su stavovi Vatikana o imigraciji "zabrinjavajući" i da se on sa njima ne slaže. - Mislim da su neke od stvari koje su izašle iz Vatikana po pitanju imigracije posebno bile uznemirujuće i na kraju… »
Vesti dana »
I SNS poslanici zatražili sednicu o razrešenju Vlade Đure Macuta
Glas Zaječara pre 4 satijoš 18 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana
Nove američke carine, reakcije Kine, sankcije EU i politički pritisci
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 41 povezana
Šapićev plan za „integrisani bezbedni sistem“ povučen sa sednice Skupštine Beograda
Vreme pre 2 satajoš 52 povezane