Povezane vesti
"Tri stresa sam doživeo za godinu dana": Milan Kalinić o prijavi za nasilje i paklu kroz koji je prošao
Mondo pre 4 sati
Milan Kalinić prošao je kroz jedan od najtežih perioda u svom životu, kada su se u kratkom roku dogodili razvod, promena posla, selidba i prijava za nasilje. Glumac i voditelj je iskreno progovorio o svemu kroz šta je prošao, priznajući da je prvi put… »
"Sklonio sam mržnju sa strane", Milan Kalinić o razvodu i paklu koji je preživeo: "10 dana nisam spavao"
Telegraf pre 4 sati
Milan Kalinić prošao je kroz jedan od najtežih perioda u svom životu, kada su se u kratkom roku dogodili razvod, promena posla, selidba i prijava za nasilje. Glumac i voditelj je iskreno progovorio o svemu kroz šta je prošao, priznajući da je prvi put… »
"Uspeo sam mržnju da sklonim sa strane" Milan Kalinić tokom razvoda prolazio pakao: "Nisam spavao 10 dana, čovek lako upadne u…
Blic pre 5 sati
Smatra da je razvod deo života, a ponosan je što su on i bivša supruga uspeli da očuvaju normalne i civilizovane odnose za dobrobit dece. Kalinić ističe važnost vere u ljude, porodicu i sebe, kao i izbegavanje mržnje prema drugima posle teških iskustava… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 3,9 stepeni pogodio region Leskovca, građani osetili snažno podrhtavanje
Beta pre 21 minutajoš 28 povezanih
Nastavlja se isporuka nafte NIS-u: Janafu produžena licenca OFAK-a
Nova pre 21 minutajoš 58 povezanih
RHMZ upozorava na nevreme: U Beogradu moguć grad, u naredna dva sata pljuskovi u delovima Srbije
Glas Zaječara pre 50 minutajoš 38 povezanih
Francuzi melju, Meksikanci imaju neosvojivu tvrđavu, a Norveška Halanda
BBC News pre 21 minutajoš 54 povezane
Mbape nastavlja jurnjavu sa Mesijem: Francuska sa pola gasa pregazila Švedsku!
Hot sport pre 3 satajoš 21 povezana