Povezane vesti

Ogromna tragedija u domu Slađe Delibašić: Slomljena od bola, mesecima krila šta se dešava u domu

Ogromna tragedija u domu Slađe Delibašić: Slomljena od bola, mesecima krila šta se dešava u domu

Mondo pre 3 sata
Poznata denserka Slađa Delibašić suočava se sa velikim porodičnim gubitkom. Njen otac, Ljubo Delibašić, preminuo je nakon kratke i teške bolesti, a pevačica je tek sada odlučila da o tome javno progovori. Vest o njegovoj smrti nije ranije delila sa… »
Umro otac Slađe Delibašić! Pevačica slomljena: "Saznao da ima rak na želucu, posle 7 dana bilo je gotovo"

Umro otac Slađe Delibašić! Pevačica slomljena: "Saznao da ima rak na želucu, posle 7 dana bilo je gotovo"

Telegraf pre 2 sata
Poznata denserka Slađa Delibašić prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu nakon što je krajem maja ostala bez oca Ljuba Delibašića, nekadašnjeg fudbalera FK Trepča iz Kosovske Mitrovice, koji je preminuo posle kratke i teške bolesti. Slađa je o… »
Tuga u domu Slađe Delibašić Pevačici umro otac: "Saznao da ima rak na želucu, posle 7 dana bilo je gotovo"

Tuga u domu Slađe Delibašić Pevačici umro otac: "Saznao da ima rak na želucu, posle 7 dana bilo je gotovo"

Blic pre 3 sata
Slađa je veoma bila vezana za oca, jer je majku izgubila još kao dete. Slađa i njen brat su se svakodnevno brinuli o ocu, ali je bolest otkrivena tek nakon hospitalizacije. Poznata denserka Slađa Delibašić prolazi kroz najteže trenutke, pošto je njen… »
Tragedija u porodici Slađe Delibašić: Denserki iznenada preminuo otac - "Nedostaje mi najviše, bila sam vezana za njega"

Tragedija u porodici Slađe Delibašić: Denserki iznenada preminuo otac - "Nedostaje mi najviše, bila sam vezana za njega"

Kurir pre 5 sati
Slađa Delibašić izgubila je oca Ljubu, koji je preminuo nakon kratke i teške bolesti, saznaje Kurir. Pevačica je želela da ovaj veliki gubitak prežali sa svojom porodicom, daleko od očiju javnosti, pa se ovim povodom nije oglašavala u medijima otkako se… »

Vesti dana »