Povezane vesti

"Puklo" u Francuskoj - kamera sve snimila! Zvezda tima hladno ignorisala selektora, svi traže objašnjenje!

"Puklo" u Francuskoj - kamera sve snimila! Zvezda tima hladno ignorisala selektora, svi traže objašnjenje!

Kurir pre 14 sati
Društvene mreže preplavio je snimak sa Svetskog prvenstva na kojem mnogi navijači tvrde da je mladi reprezentativac Francuske Rajan Čerki ignorisao selektora Didijea Dešana, što je odmah pokrenulo lavinu komentara o navodnom sukobu u taboru "trikolora"… »
"Rekao sam vam...!" Ibrahimović zagrmeo posle ispadanja! Zlatanove reči usijale društvene mreže! (video)

"Rekao sam vam...!" Ibrahimović zagrmeo posle ispadanja! Zlatanove reči usijale društvene mreže! (video)

Večernje novosti pre 16 sati
Fudbalska reprezentacija Švedske eliminisana je sa Svetskog prvenstva, porazom od Francuske (0:3) u šesnaestini finala. Foto: Spada/LaPresse/Shutterstock Editorial/Profimedia Pošteno se ni utisci nisu slegli, nakon ispadanja selekcije "Tri krune", a na… »
"Rekao sam vam - ne postoji novi Zlatan" Mreže gore zbog Ibrahimovića: Posle kraha Švedske pojavio se snimak koji je zapalio…

"Rekao sam vam - ne postoji novi Zlatan" Mreže gore zbog Ibrahimovića: Posle kraha Švedske pojavio se snimak koji je zapalio…

Kurir pre 19 sati
Fudbalska reprezentacija Švedske završila je učešće na Svetskom prvenstvu već u šesnaestini finala, pošto nije uspela da izađe na kraj sa moćnom Francuskom. Dok se utisci posle eliminacije još nisu ni slegli, društvene mreže preplavio je snimak Zlatana… »

Vesti dana »