Povezane vesti
Ko se boji gubitka posla zbog veštačke inteligencije?
Jugmedia pre 21 dana
Zabrinutost zbog uticaja veštačke inteligencije na tržište rada sve je veća, a jedno od najčešćih pitanja jeste koja bi zanimanja mogla prva da budu pogođena automatizacijom. Istraživanje kompanije IT Asset Management Group (IT-AMG), zasnovano na… »
Veštačka inteligencija sama sastavila crnu listu za otkaze: Ovo je 10 zanimanja koje bi AI mogao da preuzme
Mondo pre 21 dana
Zabrinutost zbog uticaja veštačke inteligencije na tržište rada sve je veća, a mnogi se pitaju da li će im nova tehnologija u budućnosti preuzeti posao. Na to pitanje pokušala je da odgovori i sama veštačka inteligencija, sastavivši spisak od deset… »
Koga će veštačka inteligencija prvo ostaviti bez posla? Lista najugroženijih radnih mesta
N1 Info pre 21 dana
Zabrinutost zbog uticaja veštačke inteligencije na tržište rada sve je veća, a mnogi se pitaju da li će im nova tehnologija u budućnosti preuzeti posao. Na to pitanje pokušala je da odgovori i sama veštačka inteligencija, sastavivši spisak od deset… »
Koga će veštačka inteligencija prvo ostaviti bez posla? Lista najugroženijih radnih mesta
Glas Zaječara pre 21 dana
Vesti dana »
U Ulici Vasilija Đurovića Žarkog manja saobraćaja nezgoda
Prokuplje press pre 26 minutajoš 1 povezana
Marta Kos se oglasila o kampanji napada na predstavnike civilnog društva u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto, video) Državljanin Srbije pao sa najvećom količinom kokaina u istoriji ove zemlje! Vrednost droge veća od 370 miliona dolara: Imao i saradnika
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Aleksa Kuljanin bez straha napao Bragu: "Ja sam to najavljivao, bukvalno sam samo čekao trenutak da uđem"
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane