Povezane vesti
Potpredsednik SAD zbunjen: Ne razumem Irance, Tramp je spreman da baca bombe
Telegraf pre 2 sata
Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku, opisujući stav Teherana kao "persijsku pregovaračku taktiku". U izjavi za Fox News… »
Tramp šokira izjavama, Vens smiruje situaciju: "Spreman sam da bacam bombe"
Večernje novosti pre 4 sati
POTPREDSEDNIK SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku, opisujući stav Teherana kao "persijsku pregovaračku taktiku". Foto: ABACAPRESS, Abaca… »
Vens: Tehnički razgovori sa Iranom se nastavljaju, uprkos javnom poricanju Teherana
RTV pre 5 sati
VAŠINGTON - Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku, opisujući stav Teherana kao "persijsku pregovaračku taktiku". U izjavi za… »
Vens: SAD i Iran nastavljaju tehničke razgovore uprkos javnim negiranjima
Newsmax Balkans pre 4 sati
Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je da se tehnički razgovori Vašingtona i Teherana nastavljaju uprkos javnim tvrdnjama Irana da pregovora nema, ocenivši da je reč o "persijskoj pregovaračkoj taktici". U intervjuu za Foks njuz Vens je potvrdio da su… »
"Spreman sam da bacam bombe"
B92 pre 4 sati
Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku. Dodao je da je američki predsednik Donad Tramp rekao da je "spreman da baca bombe". U… »
Vesti dana »
"Sedeli smo, a onda je krevet počeo da se trese!" Jak zemljotres pogodio Leskovac, osetio se i na KiM, u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori
Blic pre 13 minutajoš 41 povezana
Beslać o dobijanju nove operativne licence: "Mislim da u ovom trenutku Srbija mora da pokrene aktivnosti..."
Telegraf pre 7 minutajoš 73 povezane
Vučić: Portal za prijavljivanje loših funkcionera biće otvoren ove sedmice
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Student: Vlast će pre da vlada srušenim carstvom, nego da svoje funkcije napusti dobrovoljno
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih