Povezane vesti

Potpredsednik SAD zbunjen: Ne razumem Irance, Tramp je spreman da baca bombe

Potpredsednik SAD zbunjen: Ne razumem Irance, Tramp je spreman da baca bombe

Telegraf pre 2 sata
Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku, opisujući stav Teherana kao "persijsku pregovaračku taktiku". U izjavi za Fox News… »
Tramp šokira izjavama, Vens smiruje situaciju: "Spreman sam da bacam bombe"

Tramp šokira izjavama, Vens smiruje situaciju: "Spreman sam da bacam bombe"

Večernje novosti pre 4 sati
POTPREDSEDNIK SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku, opisujući stav Teherana kao "persijsku pregovaračku taktiku". Foto: ABACAPRESS, Abaca… »
Vens: Tehnički razgovori sa Iranom se nastavljaju, uprkos javnom poricanju Teherana

Vens: Tehnički razgovori sa Iranom se nastavljaju, uprkos javnom poricanju Teherana

RTV pre 5 sati
VAŠINGTON - Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku, opisujući stav Teherana kao "persijsku pregovaračku taktiku". U izjavi za… »
Vens: SAD i Iran nastavljaju tehničke razgovore uprkos javnim negiranjima

Vens: SAD i Iran nastavljaju tehničke razgovore uprkos javnim negiranjima

Newsmax Balkans pre 4 sati
Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je da se tehnički razgovori Vašingtona i Teherana nastavljaju uprkos javnim tvrdnjama Irana da pregovora nema, ocenivši da je reč o "persijskoj pregovaračkoj taktici". U intervjuu za Foks njuz Vens je potvrdio da su… »
"Spreman sam da bacam bombe"

"Spreman sam da bacam bombe"

B92 pre 4 sati
Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je danas da se tehnički razgovori između Vašingtona i Teherana nastavljaju, uprkos javnom poricanju Irana da su pregovori u toku. Dodao je da je američki predsednik Donad Tramp rekao da je "spreman da baca bombe". U… »

Vesti dana »