Povezane vesti
Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Sumnje na korupciju u projektima vrednim milijarde urušavaju poverenje građana!
Jug press 01.07.2026
NIŠ Miodrag Stanković, kopredsednik Niš moj grad i osnivač Pokreta Juga Srbije, posetio je lokaciju na kojoj je započeta izgradnja Akva parka u Niškoj Banji, kao i prostorije Štaba za vanredne situacije Grada Niša. „Kada projekti vredni milijarde kasne… »
Stanković: „Kašnjenje Akva parka i sumnje u korupciju – tražimo odgovore i reviziju“
Naissus info 01.07.2026
Miodrag Stanković iz koalicije „Niš moj grad“ zatražio je odgovore o kašnjenju Akva parka u Niškoj Banji, sumnjama u trošenje 1,7 milijardi dinara i reviziju ugovora o javnim projektima u Nišu. „Kada projekti vredni milijarde kasne, kada se rokovi… »
"Građani Niša imaju pravo da znaju zašto akva-park u Niškoj Banji vredan 1,7 milijardi dinara, nije završen u planiranom roku"…
Nova 01.07.2026
Kopredsednik Udruženja građana "Niš moj grad" Miodrag Stanković istakao je danas da građani Niša imaju pravo da znaju da li akva-park u Niškoj Banji, vredan 1,7 milijardi dinara, nije završen u planiranom roku zbog lošeg planiranja, nestručnog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 38 povezanih
Odbojkašice Srbije osvojile bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu
RTV pre 34 minutajoš 57 povezanih
Oboren motociklista na starom putu kod Čačka: Bez svesti leži na kolovozu, saobraćaj obustavljen (foto)
Mondo pre 29 minutajoš 32 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 74 povezane