Povezane vesti

Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Sumnje na korupciju u projektima vrednim milijarde urušavaju poverenje građana!

Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Sumnje na korupciju u projektima vrednim milijarde urušavaju poverenje građana!

Jug press pre 3 sata
NIŠ Miodrag Stanković, kopredsednik Niš moj grad i osnivač Pokreta Juga Srbije, posetio je lokaciju na kojoj je započeta izgradnja Akva parka u Niškoj Banji, kao i prostorije Štaba za vanredne situacije Grada Niša. „Kada projekti vredni milijarde kasne… »
Stanković: „Kašnjenje Akva parka i sumnje u korupciju – tražimo odgovore i reviziju“

Stanković: „Kašnjenje Akva parka i sumnje u korupciju – tražimo odgovore i reviziju“

Naissus info pre 7 sati
Miodrag Stanković iz koalicije „Niš moj grad“ zatražio je odgovore o kašnjenju Akva parka u Niškoj Banji, sumnjama u trošenje 1,7 milijardi dinara i reviziju ugovora o javnim projektima u Nišu. „Kada projekti vredni milijarde kasne, kada se rokovi… »
"Građani Niša imaju pravo da znaju zašto akva-park u Niškoj Banji vredan 1,7 milijardi dinara, nije završen u planiranom roku"…

"Građani Niša imaju pravo da znaju zašto akva-park u Niškoj Banji vredan 1,7 milijardi dinara, nije završen u planiranom roku"…

Nova pre 8 sati
Kopredsednik Udruženja građana "Niš moj grad" Miodrag Stanković istakao je danas da građani Niša imaju pravo da znaju da li akva-park u Niškoj Banji, vredan 1,7 milijardi dinara, nije završen u planiranom roku zbog lošeg planiranja, nestručnog… »

Vesti dana »