Povezane vesti
Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Sumnje na korupciju u projektima vrednim milijarde urušavaju poverenje građana!
Jug press 01.07.2026
NIŠ Miodrag Stanković, kopredsednik Niš moj grad i osnivač Pokreta Juga Srbije, posetio je lokaciju na kojoj je započeta izgradnja Akva parka u Niškoj Banji, kao i prostorije Štaba za vanredne situacije Grada Niša. „Kada projekti vredni milijarde kasne… »
Stanković: „Kašnjenje Akva parka i sumnje u korupciju – tražimo odgovore i reviziju“
Naissus info 01.07.2026
Miodrag Stanković iz koalicije „Niš moj grad“ zatražio je odgovore o kašnjenju Akva parka u Niškoj Banji, sumnjama u trošenje 1,7 milijardi dinara i reviziju ugovora o javnim projektima u Nišu. „Kada projekti vredni milijarde kasne, kada se rokovi… »
"Građani Niša imaju pravo da znaju zašto akva-park u Niškoj Banji vredan 1,7 milijardi dinara, nije završen u planiranom roku"…
Nova 01.07.2026
Kopredsednik Udruženja građana "Niš moj grad" Miodrag Stanković istakao je danas da građani Niša imaju pravo da znaju da li akva-park u Niškoj Banji, vredan 1,7 milijardi dinara, nije završen u planiranom roku zbog lošeg planiranja, nestručnog… »
Vesti dana »
Adriana Vilagoš osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Birmingemu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 27 povezanih
SRCE Valjevo: Paljenje automobila tužioca Vujičića direktan vid zastrašivanja
Radio sto plus pre 46 minutajoš 44 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Život u Deliblatskoj peščari na požarištu: Torbe spakovane, creva i baloni spremni ako vatra ponovo dođe
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane
Poznato koliko novca je zaradio Barna osvajanjem srebra na EP u plivanju
Nova pre 1 satjoš 49 povezanih