Povezane vesti

Bila je jedan od najjačih vokala u "Južnom vetru", a poslednje dve godine je vozila kamion u Americi: Neverovatna priča naše…

Bila je jedan od najjačih vokala u "Južnom vetru", a poslednje dve godine je vozila kamion u Americi: Neverovatna priča naše…

Nova pre 4 sati
Pevačica Anica Milenković godinama je bila potpuno povučena sa domaće javne scene, iako je nekada uživala veliku popularnost. Nakon odlaska iz Srbije, mikrofon je zamenila životom u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada, u najavi svog povratka muzici… »
Pevačicu u Americi život nije mazio: vozila kamion, čistila kuće, sada se vratila u Srbiju - evo kako živi

Pevačicu u Americi život nije mazio: vozila kamion, čistila kuće, sada se vratila u Srbiju - evo kako živi

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Anica Milenković, godinama unazad bila je potpuno povučena sa domaće javne scene. Pre dve decenije bila je izuzetno popularna, međutim, pevanje je odlučila u jednom trenutku da zameni povučenim životom pa se tako odselila u SAD. Ona je pre par… »
Pevačica imala 115 kilograma, sad otkrila zbog čega se toliko ugojila: "Jedino me je hrana mogla spasiti"

Pevačica imala 115 kilograma, sad otkrila zbog čega se toliko ugojila: "Jedino me je hrana mogla spasiti"

Blic pre 7 sati
Zbog stresa nakon operacije sina koji je rođen bez sluha, Anica je dostigla težinu od 115 kilograma i spas je pronalazila u hrani. Pevačica je ispričala da je zbog finansijske sigurnosti u Americi radila različite poslove, uključujući čišćenje kuća i… »
"Jedino me je hrana mogla spasti" Pevačica imala 115 kilograma, sad otkrila zbog čega se toliko ugojila

"Jedino me je hrana mogla spasti" Pevačica imala 115 kilograma, sad otkrila zbog čega se toliko ugojila

Kurir pre 6 sati
Pevačica Anica Milenković, koja je devedesetih godina harala estradom i nizala hitove, nakon godina provedenih daleko od očiju javnosti progovorila je o najtežem periodu svog života. U emisiji „Amidži šou“ priznala je da su je privatni problemi i stres… »
Naša pevačica posle 16 godina došla iz Amerike u Srbiju: Razvela se od muža, čistila kuće i vozila kamione, a danas ovako živi…

Naša pevačica posle 16 godina došla iz Amerike u Srbiju: Razvela se od muža, čistila kuće i vozila kamione, a danas ovako živi…

Blic pre 8 sati
U Americi je prošla kroz teške životne izazove, uključujući samohrano roditeljstvo i borbu za zdravlje sina koji je rođen bez sluha. Sin joj ima kohlearne implante i Anica ističe koliko je teško roditeljima dece sa zdravstvenim problemima. Pevačica Anica… »

Vesti dana »