Повезане вести

Нестао ми је муж пре три године, могу ли да користим његову пензију? Ево шта је Фонд ПИО одговорио жени из Трстеника

Нестао ми је муж пре три године, могу ли да користим његову пензију? Ево шта је Фонд ПИО одговорио жени из Трстеника

Курир пре 24 дана
Управо са таквом дилемом обратила се читатељка из Трстеника, која је желела да сазна да ли може да оствари право на породичну пензију након што је њен супруг нестао пре више од три године. У рубрици "Глас осигураника"… »
Шта се дешава са пензијом ако члан породице нестане? Из ПИО фонда појаснили без чега се губи право на породичну пензију

Шта се дешава са пензијом ако члан породице нестане? Из ПИО фонда појаснили без чега се губи право на породичну пензију

Мондо пре 24 дана
Нестанак члана породице не доноси само емотивну неизвесност, већ често отвара и бројна питања о остваривању права из пензијског и инвалидског осигурања. Управо са таквом дилемом обратила се читатељка из Трстеника, која је… »
Муж ми је нестао пре три године и имао је 35 година стажа: Да ли могу да преузмем његову пензију?

Муж ми је нестао пре три године и имао је 35 година стажа: Да ли могу да преузмем његову пензију?

Блиц пре 24 дана
Према важећем закону, право на породичну пензију се остварује искључиво након смрти осигураника Изјава о нестанку, без правног доказа о смрти, није довољна за остваривање права Нестанак члана породице не доноси само емотивну… »

Вести дана »

Враћају се врућине

Враћају се врућине

Озон пресс пре 3 сатајош 27 повезаних
На граници се чека до сат времена

На граници се чека до сат времена

Радио 021 пре 44 минутајош 20 повезаних
Норис на пол-позицији у трци за Велику награду Мађарске

Норис на пол-позицији у трци за Велику награду Мађарске

Радио 021 пре 14 минутајош 18 повезаних