Povezane vesti
"Na terapiji sam" Jelena Rozga iskreno o bolesti, otkrila sa čime se bori - zbog ovoga često oseća slabost
Telegraf 01.07.2026
Poznata pevačica Jelena Rozga otvorila je dušu te je progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se bori izvesno vreme. Njoj je dijagnostikovana insulinska rezistencija, stanje zbog kojeg je morala u potpunosti da promeni dosadašnje životne navike… »
Jelena Rozga o bolesti: "Prestala sam da jedem čokoladu čim sam saznala dijagnozu"
Blic 01.07.2026
Na sceni često doživi pad šećera, što izaziva slabost i potrebu da konzumira nešto slatko. Ima poseban jelovnik i uzima terapiju tri puta dnevno, iako joj nije lako zbog posla i putovanja. Poznata pevačica Jelena Rozga po prvi put je javno progovorila o… »
Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: "Na terapiji sam"
B92 01.07.2026
Jelena Rozga prvi put je javno govorila o zdravstvenim problemima sa kojima se bori poslednjih meseci. U razgovoru za In magazin otkrila je da joj je dijagnostikovana insulinska rezistencija, stanje zbog kojeg je morala značajno da promeni životne… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 32 povezane
U Novom Sadu uhapšen muškarac kod kog su pronađeni narkotici i oružje
NIN pre 53 minutajoš 25 povezanih
Ljudi iz više od 30 zemalja nestali u bujičnim poplavama u Nepalu i Kini, jedan i iz Srbije
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
"Da se ja pitam, oružje se ne bi pravilo ni od plastike": Ovako je Mladić govorio o ratu sa fronta u BiH
Mondo pre 8 minutajoš 131 povezana
Bez novih žarišta u Deliblatskoj peščari, Vojvodinašume donirale hranu i vodu za životinje
Euronews pre 43 minutajoš 50 povezanih