Povezane vesti
(Video) "Vratila sam stan a izgubila zdravlje" Ceca Kitić prestala da pije, progovorila o dugovima, suđenju i smrtnom slučaju…
Blic pre 5 sati
Ne stidi se nikakvog posla, vredno je radila čitav život, a u rijaliti je ušla iz finansijskih razloga, ističući da je najvažnije ostati svoj i dostojanstven. Deca su joj najveći oslonac i podrška, a najvećim životnim vrednostima smatra mir, časno ime i… »
"Izgubila sam zdravlje..." Bolna ispovest Cece Kitić o alkoholu, dugovima i bivšim muževima: Ucenjivali su me da moram da…
Kurir pre 5 sati
Nekadašnju rukometašicu Svetlanu Cecu Kitić život nije mazio i iako je prošla kako kroz lepe, tako i kroz manje lepe trenutke, kroz život se uvek vodila istinom i otvoreno je pričala o svim trenucima. Ceca je kroz četrdeset i pet godina dugu sportsku… »
"Vratila sam stan a izgubila zdravlje", Ceca Kitić imala tragediju u porodici - priznala o dugovima i tabletama
Telegraf pre 5 sati
Nekadašnju rukometašicu Svetlanu Cecu Kitić život nije mazio i iako je prošla kako kroz lepe, tako i kroz manje lepe trenutke, kroz život se uvek vodila istinom i otvoreno je pričala o svim trenucima. Ceca je kroz četrdeset i pet godina dugu sportsku… »
Vesti dana »
Održani komemorativni skupovi u Novom Sadu i Nišu povodom 20 meseci od pada nadstrešnice: Građani odali počast žrtvama
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 31 povezana
Nole u trećem kolu Vimbldona Đoković lako u tri seta protiv Cicipasa "Stara teritorija za povratak u najbolje dane"
Dnevnik pre 48 minutajoš 60 povezanih
U Grčkoj napadi zapaljivim bombama na političare, jedna političarka povređena, njena majka poginula (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
"Najpre borbe moraju da prestanu": Merc nagovestio mogućnost finansijske podrške za obnovu zemalja Bliskog istoka
NIN pre 6 satijoš 31 povezana
Studenti o presudi Tanku: Prvi osuđeni je student, a niko od odgovornih za pad nadstrešnice
Beta pre 7 satijoš 23 povezane