Povezane vesti
Influenserka otkrila da njena dvogodišnja ćerka boluje od raka: "Predosetila sam da nešto nije u redu..."
B92 pre 7 sati
Influenserka Nara Smit saopštila je da je njenoj dvogodišnjoj ćerki Vimzi Lu dijagnostikovan rak. Ona i njen suprug, maneken Laki Blju Smit, za dijagnozu su saznali još krajem prošle godine, ali su odluku da to podele sa javnošću doneli tek sada, kroz… »
Nara Smit otkrila da joj ćerka (2) boluje od raka: "Kad smo je odveli kod pedijatra samo je ućutao, znala sam"
Mondo pre 8 sati
Influenserka Nara Smit (24) je izjavila da su njoj i njenom suprugu Lakiju Blu Smitu (28) lekari već prilikom prve dijagnoze rekli da se rak kod njihove ćerke proširio. U videu koji je podelila na Instagramu u sredu, 1. jula, prisetila se kako su ona i… »
"Naša ćerkica ima rak koji se proširio": Influenserka objavila potresne vesti. "Kad je pedijatar zaćutao, odmah sam znala"
Kurir pre 8 sati
Influenserka Nara Smit (24) u javnom obraćanju otkrila je potresne vesti saopštivši da su njoj i njenom suprugu Lakiju Blu Smitu doktori rekli da im ćerkica Vimzi Lu ima rak koji se već proširio. Nara je otkrila kako su ona i njen suprug saznali za… »
Vesti dana »
SAD sa igračem manje pobedile BIH za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva
Radio sto plus pre 21 minutajoš 11 povezanih
Ćulibrk o Vučićevim ekonomskim merama: Ovo nije ni ekonomski, ni socijalni, ovo je predizborni paket
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Objavljen finansijski izveštaj Donalda Trampa: Milionski prihodi od kripta, nekretnina i licenci
Danas pre 4 satijoš 1 povezana