Povezane vesti

"U zgradi imam psihopatu": Slaven Došlo pokazao uznemirujuću poruku koju je dobio FOTO

"U zgradi imam psihopatu": Slaven Došlo pokazao uznemirujuću poruku koju je dobio FOTO

Nova pre 3 sata
Glumac Slaven Došlo doživero je neprijatnost sa stanarima zgrade u kojoj živi. Naime, on trenutno uređuje svoj stan, a kako je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, neko mu je ostavio uznemirujuću poruku. " Slavene, obećao si da nećeš ništa da… »
"Imam psihopatu u zgradi": Slaven Došlo dobija uznemirujuće poruke od komšije - Evo šta mu ostavlja na pragu stana (foto)

"Imam psihopatu u zgradi": Slaven Došlo dobija uznemirujuće poruke od komšije - Evo šta mu ostavlja na pragu stana (foto)

Kurir pre 7 sati
Popularni glumac Slaven Došlo našao se u žiži javnosti nakon što je započeo kompletno preuređenje svog stambenog prostora na Vračaru, podelivši sa pratiocima neprijatnosti sa kojima se suočava. Naime, glumac vodi ozbiljnu bitku sa anonimnim stanarom iz… »
"Imam psihopatu u zgradi": Slaven Došlo dobija pretnje, uznemiren zbog poruka komšije

"Imam psihopatu u zgradi": Slaven Došlo dobija pretnje, uznemiren zbog poruka komšije

Mondo pre 6 sati
Popularni glumac Slaven Došlo našao se u žiži javnosti nakon što je započeo kompletno preuređenje svog stambenog prostora na Vračaru, podelivši sa pratiocima neprijatnosti sa kojima se suočava. Naime, glumac vodi ozbiljnu bitku sa anonimnim stanarom iz… »
"U zgradi imam psihopatu koji mi ostavlja ovakve poruke" Slaven Došlo pokazao šta ga sačekalo ispred vrata: "Čitajte ugovore…

"U zgradi imam psihopatu koji mi ostavlja ovakve poruke" Slaven Došlo pokazao šta ga sačekalo ispred vrata: "Čitajte ugovore…

Blic pre 10 sati
Glumac je izrazio ogorčenje na društvenim mrežama i savetovao ljudima da pažljivo čitaju ugovore. Zbog renoviranja stanovanja, Slaven trenutno privremeno živi kod prijateljice. Poznati glumac Slaven Došlo (35) nedavno je započeo renoviranje stana na… »
Glumac dobio anonimnu poruku ispred vrata, pobesneo: “Psihopate, ovo smatram u krivično delo”

Glumac dobio anonimnu poruku ispred vrata, pobesneo: “Psihopate, ovo smatram u krivično delo”

Telegraf pre 10 sati
Poznati glumac Slaven Došlo (35) nedavno je započeo renoviranje stana na Vračaru, a sada je otkrio sa kakvim se sve izazovima susreo. On ima problem sa komšijom koji krije svoj identitet, a konstantno mu ostavlja poruke kod vrata. Slaven je sada uslikao… »

Vesti dana »