Povezane vesti
Stanija doživela potpuni slom! Kroz jecaje priznala: "Istina je mnogo gora nego što sam mislila"
Kurir 02.07.2026
Stanija Dobrojević potpuno slomila i zaplakala na sav glas u kući Odabranih. Utehu u teškim trenucima pokušao je da joj pruži cimer Danilo Dača Virijević, ali se njihov razgovor ubrzo pretvorio u vrlo napetu situaciju. Iako joj je Dača dobronamerno… »
"Nisam znala sa kakvim sam monstrumom": Stanija urlala, kroz suze progovorila o jezivoj istini
Telegraf 02.07.2026
Nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca", u rijalitiju došlo je do prave drame kada se Stanija Dobrojević potpuno slomila i zaplakala na sav glas u kući Odabranih. Utehu u teškim trenucima pokušao je da joj pruži cimer Danilo Dača Virijević, ali se… »
Stanija se raspala u paramparčad: Kroz suze progovorila o jezivoj istini: "Nisam znala s kakvim sam monstrumom"
Blic 02.07.2026
Stanija Dobrojević doživela je emotivni slom posle emisije 'Pitanja gledalaca'. Danilo Dača Virijević pokušao je da je uteši, ali razgovor se ubrzo pretvorio u napetu raspravu. Nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca", u rijalitiju došlo je do prave… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
Poslanici završili rad za danas: Sutra rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Prvo oglašavanje Edite Aradinović! Nakon što je Indi poručila da je "mrtva za nju", pevačica iznela svoju stranu priče
Kurir pre 27 minutajoš 27 povezanih
RIK odlučio da će na na biračkim mestima biti kartonski i novi paravani u obliku kabine
Vreme pre 2 satajoš 21 povezana