Povezane vesti
Stanija se raspala u paramparčad: Kroz suze progovorila o jezivoj istini: "Nisam znala s kakvim sam monstrumom"
Blic pre 3 sata
Stanija Dobrojević doživela je emotivni slom posle emisije 'Pitanja gledalaca'. Danilo Dača Virijević pokušao je da je uteši, ali razgovor se ubrzo pretvorio u napetu raspravu. Nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca", u rijalitiju došlo je do prave… »
"Nisam znala sa kakvim sam monstrumom": Stanija urlala, kroz suze progovorila o jezivoj istini
Telegraf pre 3 sata
Nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca", u rijalitiju došlo je do prave drame kada se Stanija Dobrojević potpuno slomila i zaplakala na sav glas u kući Odabranih. Utehu u teškim trenucima pokušao je da joj pruži cimer Danilo Dača Virijević, ali se… »
Stanija doživela potpuni slom! Kroz jecaje priznala: "Istina je mnogo gora nego što sam mislila"
Kurir pre 3 sata
Stanija Dobrojević potpuno slomila i zaplakala na sav glas u kući Odabranih. Utehu u teškim trenucima pokušao je da joj pruži cimer Danilo Dača Virijević, ali se njihov razgovor ubrzo pretvorio u vrlo napetu situaciju. Iako joj je Dača dobronamerno… »
Vesti dana »
Kiša u Beogradu samo što nije počela: Ovi delovi Srbije biće na najžešćem udaru gromova i pljuskova (mape)
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Kijev napadnut dronovima i raketama, najmanje 10 žrtava, među njima i deca
BBC News pre 59 minutajoš 22 povezane
Eliminacija BiH sa Svetskog prvenstva: Poraz koji će se slaviti sedam dana
Vreme pre 1 satjoš 74 povezane
Kraj snova Bosne i Hercegovine, samoubistvo Senegala, Kejn spasao Englesku
BBC News pre 44 minutajoš 20 povezanih