Povezane vesti
Niš, moj grad: Protest u industrijskoj zoni ukoliko Jura ne uključi klime u pogonima
Danas pre 4 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“ najavila je da će 8. jula njeni aktivisti i građani blokirati kružni tok u industrijskoj zoni kod kompanije Jura u tom gradu zbog loših uslova rada, a pre svega zbog informacija da i na topskim vrućinama klima uređaji ne… »
Ako klime u niškoj „Juri“ ne prorade za dva dana, građani najavljuju protest
Rešetka pre 5 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“ zatražila je od rukovodstva kompanije Jura i nadležnih institucija da u roku od dva dana obezbede normalne uslove rada u proizvodnim halama. U suprotnom, najavili su da će 8. jula organizovati protest i blokadu kružnog toka… »
Stanković: Ako klime u Juri ne prorade u roku od dva dana, 8. jula sledi veliki protest i blokada kružnog toka u industrijskoj…
Jugmedia pre 6 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“ ponovo upozorava na ozbiljne probleme sa uslovima rada zaposlenih u kompaniji Jura u Nišu. I pored visokih temperatura i brojnih upozorenja radnika, ponovo postoje informacije da klima uređaji u pojedinim proizvodnim halama… »
„Niš,moj grad“: Ako klime u Juri ne prorade u roku od dva dana, 8. jula veliki protest i blokada
Naissus info pre 6 sati
Grupa građana „Niš, moj grad“ ponovo upozorava na ozbiljne probleme sa uslovima rada zaposlenih u kompaniji Jura u Nišu. I pored visokih temperatura i brojnih upozorenja radnika, ponovo postoje informacije da klima uređaji u pojedinim proizvodnim halama… »
„Niš, moj grad“: Ako za dva dana klime u „Juri“ ne prorade, 8. jula protest i blokada
Južne vesti pre 6 sati
Koalicija Niš, moj grad preti protestom i blokadom kružnog toka kod Jure, ako u roku od dva dana u svim proizvodnim halama i dalje ne budu radile klime. Ukoliko se Ministarstvo za rad, nadležne inspekcije i rukovodstvo kompanije ne oglase u datom roku… »
Uslovi rada u Juri: Aktivisti zahtevaju od rukovodstva da uključi klima uređaje u proizvodnim halama
Jug press pre 7 sati
NIŠ Grupa građana “Niš, moj grad” zahteva da rukovodstvo kompanije Jura, Ministarstvo za rad, Inspektorat za rad i sve nadležne institucije u roku od dva dana obezbede normalne uslove rada i stave u funkciju klima uređaje u svim proizvodnim halama te… »
"Niš, moj grad": Protest u industrijskoj zoni ukoliko Jura ne uključi klime u pogonima
N1 Info pre 8 sati
Kopredsednik grupe građana "Niš, moj grad" Miodrag Stanković zatražio je od rukovodstva kompanije "Jura", Ministarstva za rad, inspekcija i svih nadležnih institucija da u roku od dva dana uključe klime u svim proizvodnim halama "Jure". Najavio je da će… »
Niš, moj grad: Protest u industrijskoj zoni ukoliko Jura ne uključi klime u pogonima
Nova ekonomija pre 7 sati
Kopredsednik grupe građana „Niš, moj grad“ Miodrag Stanković zatražio je od rukovodstva kompanije „Jura“, Ministarstva za rad, inspekcija i svih nadležnih institucija da u roku od dva dana uključe klime u svim proizvodnim halama „Jure“. Najavio je da će… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje RHMZ-a: Beograd na udaru jakog nevremena, očekuje se veća količinu padavina u naredna dva sata
Euronews pre 1 satjoš 52 povezane
Crnogorski premijer o zabrani ulaska Komnenića u Srbiju, on se ne može meriti s Vučićevićem
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
VIMBLDON UŽIVO Rešene dve velike drame: Zverev ekspresno stigao do brejka
Nova pre 11 minutajoš 37 povezanih
Srbija gubi do 400 miliona evra novca EU samo do kraja ove godine
Nova ekonomija pre 1 satjoš 18 povezanih