Povezane vesti
Nova sezona Biblioteke na štrandu: Na novosadskoj plaži tokom leta brojne književne i muzičke večeri
Večernje novosti pre 26 dana
POSETIOCI Štranda na Dunavu u Novom Sadu, i ovog leta moći će da uživaju u Biblioteci na Štrandu, koja će svečano biti otvorena u petak, 3. jula u 19.30 časova. U muzičkom delu programa nastupiće ženska pevačka grupa Mi&La na štiklama. FOTO.Lj.P… »
Čitanje na plaži: Otvara se letnja biblioteka na jednoj od najpopularnijih destinacija u gradu
Dnevnik pre 26 dana
Biblioteka na Štrandu biće otvorena sutra u 19.30 časova. U muzičkom delu programa nastupiće ženska pevačka grupa Mi&La na štiklama. Biblioteka će biti otvorena tokom jula i avgusta, kada će biti priređene brojne književne i muzičke večeri, kao i dečje… »
Biblioteka na Štrandu i ovog leta
NoviSad.com pre 26 dana
Novi Sad - Biblioteka na Štrandu radiće i ovog leta, a brojni naslovi biće dostupni posetiocima najlepše novosadske plaže. Svečano otvaranje planirano je sutra u 19.30 časova kada će nastupiti ženska pevačka grupa Mi&La na štiklama. Biblioteka će biti… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski i Tramp razgovarali o jačanju ukrajinske PVO; Rusija granatirala naselja u Hersonskoj oblasti
RTV pre 31 minutajoš 1 povezana
Ovo je novi kurs evra za 29. jul: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 56 minutajoš 1 povezana