Повезане вести

Нова сезона Библиотеке на штранду: На новосадској плажи током лета бројне књижевне и музичке вечери

Нова сезона Библиотеке на штранду: На новосадској плажи током лета бројне књижевне и музичке вечери

Вечерње новости пре 10 сати
ПОСЕТИОЦИ Штранда на Дунаву у Новом Саду, и овог лета моћи ће да уживају у Библиотеци на Штранду, која ће свечано бити отворена у петак, 3. јула у 19.30 часова. У музичком делу програма наступиће женска певачка група Ми&Ла на… »
Читање на плажи: Отвара се летња библиотека на једној од најпопуларнијих дестинација у граду

Читање на плажи: Отвара се летња библиотека на једној од најпопуларнијих дестинација у граду

Дневник пре 17 сати
Библиотека на Штранду биће отворена сутра у 19.30 часова. У музичком делу програма наступиће женска певачка група Ми&Ла на штиклама. Библиотека ће бити отворена током јула и августа, када ће бити приређене бројне књижевне и… »
Библиотека на Штранду и овог лета

Библиотека на Штранду и овог лета

НовиСад.цом пре 19 сати
Нови Сад - Библиотека на Штранду радиће и овог лета, а бројни наслови биће доступни посетиоцима најлепше новосадске плаже. Свечано отварање планирано је сутра у 19.30 часова када ће наступити женска певачка група Ми&Ла на… »

Вести дана »