Povezane vesti
"Sebi sam na prvom mestu, pa tek onda dete": Naša pevačica šokirala izjavom o ćerki
Nova 02.07.2026
Pevačica Slavica Ćukteraš je u braku sa fudbalerom Vladom Avramovićem dobila ćerku Viktoriju, koja je nakon njihovog razvoda nastavila da živi sa mamom. Slavica je nakon razvoda iznela u javnost brojne detalje iz privatnog života, ali jedna izjava je… »
"Sebi sam na prvom mestu, pa onda dete, zabole me uvo" Srpska pevačica se našla na meti osuda, a onda je njena ćerka od oca…
Blic 02.07.2026
Razvod je bio turbulentan, ali su kasnije uspeli da se dogovore zbog dobrobiti deteta. Slavica je izjavila da prvo stavlja sebe, a zatim dete, što je izazvalo različite reakcije javnosti. Pevačica Slavica Ćukteraš u braku sa bivšim golmanom Vladom… »
"Sebi sam na prvom mestu, pa tek onda ćerka, zabole me": Naša pevačica je zbog izjave navukla gnev javnosti
Mondo 02.07.2026
Pevačica Slavica Ćukteraš u braku sa bivšim golmanom Vladom Avramovim dobila je ćerku Viktoriju, a onda su nakon izvesnog vremena rešili da stave tačku na brak. Razvod je prošao turbulentno, a onda su našli zajednički jezik zarad sreće deteta. Slavica… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, Pezeškijan brani sporazum sa Vašingtonom
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 22 povezane
Kad i gde možete da gledate drugi meč odbojkašica Srbije na Evropskom prvenstvu?
Danas pre 4 satijoš 25 povezanih
'Mi smo velesila u gašenju požara': Vučić u Deliblatskoj peščari
BBC News pre 33 minutajoš 9 povezanih