Povezane vesti

Picula: Srbija ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas

Serbian News Media pre 3 sata
Izvestilac Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Tonino Picula izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u kampanji za prmijera iako izbori nisu raspisani, te da Srbija ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas. „Ja govorim da je ona… »

Beta pre 4 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Tonino Picula izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u kampanji za prmijera iako izbori nisu raspisani, te da Srbija ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas. "Ja govorim da je ona… »

Radio 021 pre 4 sati
Izvestilac EP za Srbiju Tonino Picula izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u kampanji za prmijera iako izbori nisu raspisani, te da Srbija ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u… »

Radio sto plus pre 4 sati
“Ja govorim da je ona u neproglašenom vanrednom stanju već godinu i po dana od pada nadstrešnice u Novom Sadu koja je ubila 16 ljudi. Tako da možemo očekivati samo dalju polarizaciju u Srbiji i još veći pokušaj dominiranja vladajuće stranke i predsendika… »

Pravo u centar pre 4 sati
„Ja govorim da je ona u neproglašenom vanrednom stanju već godinu i po dana od pada nadstrešnice u Novom Sadu koja je ubila 16 ljudi. Tako da možemo očekivati samo dalju polarizaciju u Srbiji i još veći pokušaj dominiranja vladajuće stranke i predsendika… »
Tonino Picula komentariše predizbornu situaciju u Srbiji: Sledi još teže razdoblje

Tonino Picula komentariše predizbornu situaciju u Srbiji: Sledi još teže razdoblje

Danas pre 4 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Tonino Picula izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u kampanji za premijera iako izbori nisu raspisani, te da Srbija ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas. „Ja govorim da je ona… »
Picula: Vučić u kampanji za premijera iako izbori nisu raspisani, Srbija ulazi u još napetije razdoblje

Picula: Vučić u kampanji za premijera iako izbori nisu raspisani, Srbija ulazi u još napetije razdoblje

N1 Info pre 4 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Tonino Picula izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u kampanji za premijera iako izbori nisu raspisani, te da Srbija ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas. "Ja govorim da je ona… »
Picula: Srbija u neproglašenom vanrednom stanju od pada nadstrešnice, sad ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas…

Picula: Srbija u neproglašenom vanrednom stanju od pada nadstrešnice, sad ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas…

Nova pre 4 sati
Izvestilac Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Tonino Picula izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u kampanji za prmijera iako izbori nisu raspisani, te da Srbija ulazi u još napetije razdoblje od ovog u kom je danas. "Ja govorim da je ona… »

Vesti dana »