Povezane vesti

Tiktoker izazvao haos među Hrvatima: “Evo me sa Srbima” zapalilo reakcije hrvatskih navijača!

Tiktoker izazvao haos među Hrvatima: “Evo me sa Srbima” zapalilo reakcije hrvatskih navijača!

Hot sport pre 2 sata
Jedna rečenica bila je dovoljna da nastane rasprava! Na Svetskom prvenstvu dogodila se neobična scena kada je američki tiktoker Goluremi ušao u interakciju sa hrvatskim navijačima i izazvao momentalnu reakciju zbog načina na koji ih je oslovio. U… »
Procurili sastavi za Hrvatska - Portugal: Izgleda da je Dalić hrabriji od Martineza

Procurili sastavi za Hrvatska - Portugal: Izgleda da je Dalić hrabriji od Martineza

Mondo pre 5 sati
Hrvatska i Portugal bore se za mesto u osmini finala Svetskog prvenstva u SAD, Meksiku i Kanadi (četvrtak na petak od 1 ujutru), i bez ikakve sumnje to je možda i najveći derbi prve nokaut runde. Hrvatska se sa poslednja dva turnira vraćala sa medaljom… »
"Evo me ovde sa Srbima": Tiktoker provocirao Hrvate, zamalo dobio batine

"Evo me ovde sa Srbima": Tiktoker provocirao Hrvate, zamalo dobio batine

Mondo pre 6 sati
Na Svetskom prvenstvu u SAD, Meksiku i Kanadi nažalost ne učestvuje Srbija, ali tu su dve bivše Ex-Yu zemlje. Bosna i Hercegovina je eliminisana u šesnaestini finala od Amerikanaca, dok ćemo videti da li Hrvatska može da izbegne takvu sudbinu pošto je… »
Američki tiktoker umalo dobio batine od hrvatskih navijača! Rekao im je da su Srbi, usledila je burna reakcija! (video)

Američki tiktoker umalo dobio batine od hrvatskih navijača! Rekao im je da su Srbi, usledila je burna reakcija! (video)

Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Hrvatske u noći između četvrtka i petka (01.00) igraju svoj meč šesnaestine Mundijala protiv Portugala, a navijači "vatrenih" dospeli su u centar pažnje zbog jednog tiktokera. Naime, američki tiktoker Goluremi, napravio je haos na mrežama i to… »

Vesti dana »