Povezane vesti
Barbara Bobak u koži i pertlama "zapalila" Beograd: Izašla iz besne mašine, pa se uplašila zbog ovoga
Telegraf pre 31 dana
Mlada muzička zvezda Barbara Bobak sinoć je nastupila u Nacionalnoj klasi, gde je stigla u nikad provokativnijem izdanju sva u koži i pertlama. Pevačica je stiogla u besnoj mašini, a kada je izašla iz auta, mnogima su pale vilice. Za ovaj nastup… »
Frapirao se kad je čuo da sam otkrila: Barbara Bobak progovorila o novom dečku (foto)
Večernje novosti pre 30 dana
MUZIČKA zvezda Barbara Bobak tkrila da je posebno srećna zbog bliskih ljudi koji su prvi put na njenom sinoićnjem nastupu. Foto: Novosti Svoju liniju je dovela do perfekcije i smršala ozbiljno, ali ističe da je "nikad jača". - Da, smršala sam, ali sam… »
"Ne nosim donji veš, frapirao se kad je čuo": Barbara Bobak progovorila o novom dečku
Mondo pre 31 dana
Ovo je bio njen drugi veliki nastup u Beogradu, a već na početku Barbara je otkrila da je posebno srećna zbog bliskih ljudi koji su prvi put na njenom nastupu. - Drugi za sada, drugi od mnogih. Ludilo totalno, čula sam da je unutra krcato, da je… »
"Dabogda svi nemali para kao estrada" Barbara Bobak iskreno o kolegama i nastupima, pa šokirala: Ne nosim donji veš!
Kurir pre 31 dana
Barbara Bobak sinoć je nastupila u Beogradu, a tom prilikom novinari su došli u lokal u kom je nastupala kako bi razgovarali s njom. Barbara je bila vidno raspoložena, pa je sa osmehom odgovarala na sva pitanja. Svoju liniju je dovela do perfekcije i… »
"Frapirao se kad je čuo da sam otkrila": Barbara Bobak progovorila o novom dečku: "Ne nosim doni veš..."
Telegraf pre 31 dana
Mlada zvezda Barbara Bobak sinoć je nastupila u krcatoj bašti Nacionalne klase u Beogradu, u izazovnom kostimu zbog kojeg je nastao haos – jer ispod nije imala apsolutno ništa. Ovo je bio njen drugi veliki nastup u Beogradu, a već na početku je otkrila… »
Vesti dana »
Vučić: Zločin na Petrovačkoj cesti ne smemo zaboraviti, nastavićemo da pomažemo Srbima u RS i FBiH
RTS pre 15 minutajoš 30 povezanih
Đuro Macut apeluje: Racionalno trošiti struju, sutra hitna sednica Štaba za vanredne situacije
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih
Rasim Ljajić napustio funkciju predsednika Socijaldemokratske partije Srbije
Insajder pre 5 satijoš 27 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 73 povezane
UŽIVO Tramp otkazuje napade na Iran ako se brzo postigne dogovor; Teheran upozorava zemlje Zaliva
Sputnik pre 3 satajoš 40 povezanih