Povezane vesti

U jeku priča o VEZI DŽEJLE I JAKOVA, OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ!

U jeku priča o VEZI DŽEJLE I JAKOVA, OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ!

Svet & Skandal pre 5 sati
Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović nedavno je gostovala na Radiju S, gde se bez dlake na jeziku osvrnula na ogroman i nagli uspeh mladog izvođača koji je podigao veliku prašinu na estradi – Jakov Jozinović. Marija je analizirala njegovu brzu… »
Šerifovićka javno otkrila zašto nije bila gost na koncertu Jozinovića: Mesecima ćutala, sada je sve jasno

Šerifovićka javno otkrila zašto nije bila gost na koncertu Jozinovića: Mesecima ćutala, sada je sve jasno

Mondo pre 9 sati
Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznela svoje mišljenje o fenomenu i naglom uspehu mladog izvođača Jakova Jozinovića, otvoreno govoreći o njegovoj karijeri, kao i timu koji stoji iza njegovog uspona. Govoreći o njegovoj popularnosti i publici koja ga… »
"Znam šta rade" Marija Šerifović o Jakovu Jozinoviću, dala najiskrenije mišljenje: "To su deca..."

"Znam šta rade" Marija Šerifović o Jakovu Jozinoviću, dala najiskrenije mišljenje: "To su deca..."

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznela svoje mišljenje o fenomenu i naglom uspehu mladog izvođača Jakova Jozinović, otvoreno govoreći o njegovoj karijeri, kao i timu koji stoji iza njegovog uspona. Dok je govorila o njegovoj popularnosti i publici… »
"Znam šta rade" Marija Šerifović o Jakovu Jozinoviću: To su deca...

"Znam šta rade" Marija Šerifović o Jakovu Jozinoviću: To su deca...

Kurir pre 10 sati
Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznela svoje mišljenje o fenomenu i naglom uspehu mladog izvođača Jakova Jozinović, otvoreno govoreći o njegovoj karijeri, kao i timu koji stoji iza njegovog uspona. Govoreći o njegovoj popularnosti i publici koja ga… »

Vesti dana »