Povezane vesti
Miki Manojlović dobio šamar od naše glumice: "Od siline udarca sam završio na podu" (video)
Mondo pre 21 dana
Glumac Miki Manojlović gostovao je u emisiji "Za stolom sa Apostolom" u kojoj je pričao o brojnim anegdotama iz svoje višedecenijske karijere, i na pitanje voditelja da li je ikada slučajno dobio udarac na snimanju, kao iz topa odgovorio da jeste. "… »
Miki Manojlović o šamaru koji je dobio od legendarne glumice: "Od siline udarca sam pao na pod"
Nova pre 21 dana
Glumac Predrag Miki Manojlović ispričao je anegdotu vezanu za saradnju sa legendarnom Oliverom Marković. Naime, on se prisetio scene u kojoj je glumio zajedno sa legendarnom Oliverom Marković, a ta scena se završila potpuno neočekivano. Tokom razgovora… »
"Olivera Marković me je ošamarila svom snagom, pao sam na pod," Miki Manojlović otkrio detalje incidenta sa slavnom glumicom…
Kurir pre 21 dana
Glumac Predrag Miki Manojlović se, gostujući u emisiji "Za stolom sa Apostolom" na RTS-u, prisetio anegdote sa igranja predstave sa čuvenom Oliverom Marković, koja je ostala urezana u njegovom sećanju. Miki Manojlović je ispričao kako je, zbog glumačke… »
Vesti dana »
MUP: Pronađena devojčica iz Beograda, tokom noći bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 8 minutajoš 17 povezanih
U Srbiji kišovito, na severu zemlje sunčano: temperature do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 11 povezanih
Skupština Beograda danas o uspostavljanju integrisanog bezbednosnog sistema
Radio sto plus pre 23 minutajoš 5 povezanih
Velika Britanija posle pretnje Irana objavila da je spremna da se brani
Danas pre 7 satijoš 1 povezana