Povezane vesti
Miki Manojlović dobio šamar od naše glumice: "Od siline udarca sam završio na podu" (video)
Mondo pre 2 sata
Glumac Miki Manojlović gostovao je u emisiji "Za stolom sa Apostolom" u kojoj je pričao o brojnim anegdotama iz svoje višedecenijske karijere, i na pitanje voditelja da li je ikada slučajno dobio udarac na snimanju, kao iz topa odgovorio da jeste. "… »
Miki Manojlović o šamaru koji je dobio od legendarne glumice: "Od siline udarca sam pao na pod"
Nova pre 3 sata
Glumac Predrag Miki Manojlović ispričao je anegdotu vezanu za saradnju sa legendarnom Oliverom Marković. Naime, on se prisetio scene u kojoj je glumio zajedno sa legendarnom Oliverom Marković, a ta scena se završila potpuno neočekivano. Tokom razgovora… »
"Olivera Marković me je ošamarila svom snagom, pao sam na pod," Miki Manojlović otkrio detalje incidenta sa slavnom glumicom…
Kurir pre 5 sati
Glumac Predrag Miki Manojlović se, gostujući u emisiji "Za stolom sa Apostolom" na RTS-u, prisetio anegdote sa igranja predstave sa čuvenom Oliverom Marković, koja je ostala urezana u njegovom sećanju. Miki Manojlović je ispričao kako je, zbog glumačke… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje za Beograd: Stižu pljuskovi, grmljavina i olujni vetar
NIN pre 1 satjoš 52 povezane
Crnogorski premijer o zabrani ulaska Komnenića u Srbiju, on se ne može meriti s Vučićevićem
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
Novak prvi na terenu: Evo kada Đoković igra protiv Rinderkneša meč 3. kola Vimbldona
Kurir pre 52 minutajoš 37 povezanih