Povezane vesti

Miki Manojlović dobio šamar od naše glumice: "Od siline udarca sam završio na podu" (video)

Miki Manojlović dobio šamar od naše glumice: "Od siline udarca sam završio na podu" (video)

Mondo pre 2 sata
Glumac Miki Manojlović gostovao je u emisiji "Za stolom sa Apostolom" u kojoj je pričao o brojnim anegdotama iz svoje višedecenijske karijere, i na pitanje voditelja da li je ikada slučajno dobio udarac na snimanju, kao iz topa odgovorio da jeste. "… »
Miki Manojlović o šamaru koji je dobio od legendarne glumice: "Od siline udarca sam pao na pod"

Miki Manojlović o šamaru koji je dobio od legendarne glumice: "Od siline udarca sam pao na pod"

Nova pre 3 sata
Glumac Predrag Miki Manojlović ispričao je anegdotu vezanu za saradnju sa legendarnom Oliverom Marković. Naime, on se prisetio scene u kojoj je glumio zajedno sa legendarnom Oliverom Marković, a ta scena se završila potpuno neočekivano. Tokom razgovora… »
"Olivera Marković me je ošamarila svom snagom, pao sam na pod," Miki Manojlović otkrio detalje incidenta sa slavnom glumicom…

"Olivera Marković me je ošamarila svom snagom, pao sam na pod," Miki Manojlović otkrio detalje incidenta sa slavnom glumicom…

Kurir pre 5 sati
Glumac Predrag Miki Manojlović se, gostujući u emisiji "Za stolom sa Apostolom" na RTS-u, prisetio anegdote sa igranja predstave sa čuvenom Oliverom Marković, koja je ostala urezana u njegovom sećanju. Miki Manojlović je ispričao kako je, zbog glumačke… »

Vesti dana »