Povezane vesti

SAMO NEKA MI ASMIN PRIĐE! Taki konačno progovorio o svemu!

SAMO NEKA MI ASMIN PRIĐE! Taki konačno progovorio o svemu!

Svet & Skandal pre 25 dana
Otac najpoznatije rijaliti učesnice, Radomir Taki Marinković, rešio je da prekine tromesečno ćutanje i javno odgovori na prozivke i uvrede koje je na njegov račun uputio Asmin Durdžić. Taki nije štedeo reči kako za svog zeta, tako ni za njegovu porodicu… »
"Ti monstrumi žele popularnost preko mene", Taki spreman da se suoči sa Asminom

"Ti monstrumi žele popularnost preko mene", Taki spreman da se suoči sa Asminom

Kurir pre 25 dana
Otac rijaliti učesnice Maje Marinković Radomir Marinković Taki oglasio se posle medijske ilegale i poprvi put reagovao na brutalne uvrede Asmina Durdžića na račun njegove ćerke. Asmin Durdžić u više navrata udario je na Radomira Marinkovića Takija, te ga… »
"Monstrumi žele popularnost preko mene" Taki Marinković brutalno udario na zeta Asmina: "Prvi put se oglašavam posle tri…

"Monstrumi žele popularnost preko mene" Taki Marinković brutalno udario na zeta Asmina: "Prvi put se oglašavam posle tri…

Blic pre 25 dana
Poručio je da ne želi sukob, ali je zapretio da će svom zetu sve reći u lice na Superfinalu ako mu priđe. Uprkos brutalnim svađama i pokušajima raskida, Maja i Asmin su napravili dogovor da ostanu zajedno do finala rijaliti show programa. Nakon žestokog… »
"Monstrumi iz Cazina žele da budu popularni preko mene" Taki besan zbog Asmina, Maju vodi kući posle finala Elite: Oni su…

"Monstrumi iz Cazina žele da budu popularni preko mene" Taki besan zbog Asmina, Maju vodi kući posle finala Elite: Oni su…

Kurir pre 25 dana
Asmin Durdžić više puta je javno udario na Radomira Marinkovića Takija i u svađama sa Majom Marinković ga žestoko izvređao, zbog čega Taki nije mogao da ostane imun i prećuti. On je rešio posle tri meseca da se oglasi i otkrije pravo mišljenje o svom… »

Vesti dana »