Povezane vesti

SAMO NEKA MI ASMIN PRIĐE! Taki konačno progovorio o svemu!

SAMO NEKA MI ASMIN PRIĐE! Taki konačno progovorio o svemu!

Svet & Skandal pre 3 sata
Otac najpoznatije rijaliti učesnice, Radomir Taki Marinković, rešio je da prekine tromesečno ćutanje i javno odgovori na prozivke i uvrede koje je na njegov račun uputio Asmin Durdžić. Taki nije štedeo reči kako za svog zeta, tako ni za njegovu porodicu… »
"Ti monstrumi žele popularnost preko mene", Taki spreman da se suoči sa Asminom

"Ti monstrumi žele popularnost preko mene", Taki spreman da se suoči sa Asminom

Kurir pre 5 sati
Otac rijaliti učesnice Maje Marinković Radomir Marinković Taki oglasio se posle medijske ilegale i poprvi put reagovao na brutalne uvrede Asmina Durdžića na račun njegove ćerke. Asmin Durdžić u više navrata udario je na Radomira Marinkovića Takija, te ga… »
"Monstrumi žele popularnost preko mene" Taki Marinković brutalno udario na zeta Asmina: "Prvi put se oglašavam posle tri…

"Monstrumi žele popularnost preko mene" Taki Marinković brutalno udario na zeta Asmina: "Prvi put se oglašavam posle tri…

Blic pre 7 sati
Poručio je da ne želi sukob, ali je zapretio da će svom zetu sve reći u lice na Superfinalu ako mu priđe. Uprkos brutalnim svađama i pokušajima raskida, Maja i Asmin su napravili dogovor da ostanu zajedno do finala rijaliti show programa. Nakon žestokog… »
"Monstrumi iz Cazina žele da budu popularni preko mene" Taki besan zbog Asmina, Maju vodi kući posle finala Elite: Oni su…

"Monstrumi iz Cazina žele da budu popularni preko mene" Taki besan zbog Asmina, Maju vodi kući posle finala Elite: Oni su…

Kurir pre 8 sati
Asmin Durdžić više puta je javno udario na Radomira Marinkovića Takija i u svađama sa Majom Marinković ga žestoko izvređao, zbog čega Taki nije mogao da ostane imun i prećuti. On je rešio posle tri meseca da se oglasi i otkrije pravo mišljenje o svom… »

Vesti dana »