Povezane vesti

"Sledeći put će upoznati moju porodicu": Filip Car progovorio o odnosu sa Anđelom nakon odmora u Crikvenici

"Sledeći put će upoznati moju porodicu": Filip Car progovorio o odnosu sa Anđelom nakon odmora u Crikvenici

Mondo pre 4 sati
Anđela Đuričić je posetom Filipu Caru u Crikvenici digla veliku prašinu na mrežama, pa su krenula nagađanja da li su bivši zadrugari uplovili u romantičnu vezu. Oboje su delili slike i snimke na Instagramu, a sudeći po njima ludo su se zabavili! Uverite… »
"Jako je volim" Filip Car progovorio o poseti Anđele Đuričić Crikvenici, otkrio u kakvom su odnosu: "Oboje smo prošli kroz…

"Jako je volim" Filip Car progovorio o poseti Anđele Đuričić Crikvenici, otkrio u kakvom su odnosu: "Oboje smo prošli kroz…

Blic pre 5 sati
Njihovo druženje izazvalo je spekulacije o prirodi njihovog odnosa. Filip Car se oglasio i naglasio da su Anđela i on samo bliski prijatelji koji se međusobno veoma poštuju i razumeju. Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić posetila je rodno mesto Filipa… »
"Znam da i ona mene takođe voli" Filip Car progovorio o odnosu sa Anđelom Đuričić: Upoznaće moju porodicu kad bude došla opet…

"Znam da i ona mene takođe voli" Filip Car progovorio o odnosu sa Anđelom Đuričić: Upoznaće moju porodicu kad bude došla opet…

Kurir pre 5 sati
Anđela Đuričić pre neki dan je iznenadila pratioce kada je na društvenim mrežama otkrila da je otišla u Crikvenicu, rodni grad Filipa Cara. Oni su uživali na brodu, krstareći Jadranom i upijajući sunce, dok su u opuštenoj atmosferi obilazili obalu… »
"Jako je volim" Filip Car priznao sve! Progovorio o odnosu sa Anđelom: "Prošli smo kroz ljubavne brodolome..."

"Jako je volim" Filip Car priznao sve! Progovorio o odnosu sa Anđelom: "Prošli smo kroz ljubavne brodolome..."

Telegraf pre 5 sati
Pre nekoliko dana, bivša učesnica rijalitija Anđela Đuričić iznenadila je pratioce na društvenim mrežama kada je otkrila da boravi u Crikvenici, rodnom mestu Filipa Cara. Njih dvoje su uživali na brodu krstareći Jadranom i upijajući sunce, dok su u… »

Vesti dana »