Povezane vesti

Razvedrava se kad ja pevam: Milanče Radosavljević pozvao meteorologe zbog njegove muzike (foto)

Razvedrava se kad ja pevam: Milanče Radosavljević pozvao meteorologe zbog njegove muzike (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
IAKO je danas Beograd zahvatila kiša, sve ukazuje na to da će publiku na velikom solističkom koncertu Milančeta Radosavljevića na "Tašmajdanu" dočekati mnogo lepše vreme. Foto: Novosti Za petak je najavljeno razvedravanje, uz sunčane intervale i prijatne… »
Svi gledaju u nebo! Milanče zvao meteorologe zbog koncerta: Evo kakvo će biti vreme "Kad ja pevam..."

Svi gledaju u nebo! Milanče zvao meteorologe zbog koncerta: Evo kakvo će biti vreme "Kad ja pevam..."

Telegraf pre 11 sati
Posle kiše koja je juče i danas osvežila mnoge krajeve Srbije, vremenska prognoza za sutra donosi odlične vesti – očekuje se razvedravanje i lepo vreme, što će posebno obradovati publiku koja će prisustvovati velikom muzičkom spektaklu. Naime, sutra će… »
Pozvao meteorologe zbog koncerta na Tašmajdanu Milanče otkrio kakvo nas vreme čeka u petak: "Razvedrava se kad ja pevam"…

Pozvao meteorologe zbog koncerta na Tašmajdanu Milanče otkrio kakvo nas vreme čeka u petak: "Razvedrava se kad ja pevam"…

Blic pre 12 sati
Organizatori su zbog velike potražnje pustili u prodaju još 200 ulaznica. Solistički koncert Milančeta Radosavljevića na Tašmajdanu obećava nezaboravno veče uz dobru atmosferu i pevanje. Danas u skoro svim krajevima grada pada kiša, ali sve ukazuje na to… »
Milanče pozvao meteorologe zbog koncerta na Tašmajdanu, evo kakvo nas vreme čeka u petak: “Razvedrava se kad ja pevam” VIDEO…

Milanče pozvao meteorologe zbog koncerta na Tašmajdanu, evo kakvo nas vreme čeka u petak: “Razvedrava se kad ja pevam” VIDEO…

Nova pre 13 sati
Iako je danas Beograd zahvatila kiša, sve ukazuje na to da će publiku na velikom solističkom koncertu Milančeta Radosavljevića na Tašmajdanu dočekati mnogo lepše vreme. Za petak je najavljeno razvedravanje, uz sunčane intervale i prijatne letnje… »

Svet & Skandal pre 13 sati
Iako je danas Beograd zahvatila kiša, sve ukazuje na to da će publiku na velikom solističkom koncertu Milančeta Radosavljevića na Tašmajdanu dočekati mnogo lepše vreme. Za petak je najavljeno razvedravanje, uz sunčane intervale i prijatne letnje… »
Sve je spremno! Milanče pozvao meteorologe zbog koncerta na Tašmajdanu, evo kakvo nas vreme čeka u petak: “Razvedrava se kad…

Sve je spremno! Milanče pozvao meteorologe zbog koncerta na Tašmajdanu, evo kakvo nas vreme čeka u petak: “Razvedrava se kad…

Kurir pre 15 sati

Vesti dana »