Povezane vesti
Pavlović: „Nemam čarobni štapić, ali svakodnevno rešavam izazove građana“
Glas juga pre 1 dan
Gostujući na televiziji Studio B, Pavlović je rekao da nastoji da podjednako bude prisutan i u gradu i u selima, jer se, kako je naveo, upravo na terenu najbolje sagledavaju potrebe građana. „Svakog dana sam negde na terenu i važno mi je da čujem glas… »
SVAKODNEVNO NA TERENU: Pavlović – Obilazimo grad, sela i sa ljudima zajedno dolazimo do rešenja
Gradski portal 018 pre 1 dan
„Nije mi teško da obilazim sela. Trudim se da podjednako budem prisutan i u selima i u gradskim sredinama. Radimo na različitim terenima i organizovali smo se tako da budemo prisutni u gotovo svakom delu grada”, rekao je, gostujući na televiziji Studio… »
Vesti dana »
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Putin: Moskva i Vašington imaju posebnu odgovornost za svetsku bezbednost
Politika pre 1 satjoš 23 povezane
Sudija koji je Hrvatskoj poništio gol protiv Portugala izbačen sa Mundijala! Kolina ga poslao kući, za njega je Svetsko prvenstvo završeno!
Kurir pre 30 minutajoš 67 povezanih
Teheran se oprašta od Alija Hamneija; Tramp: Nećemo bombardovati Iran dok traje sahrana
RTS pre 5 minutajoš 15 povezanih
"Sto puta je tukao, ali niko nije reagovao": Sin monstrum izbo majku, novi detalji ubistva u Prokuplju
Mondo pre 25 minutajoš 32 povezane