Povezane vesti
"Dotakla sam dno, bila sam beskućnica": Bila najbogatija pevačica u Srbiji, a onda se odala porocima
Mondo pre 24 dana
Dunja Ilić je tokom gostovanja u emisiji Pretres otkrila kako je završila na ulici, ali i otkrila situaciju koja joj se nedavno dogodila. - Prodala sam sve i završila na ulici dve nedelje. Na kraju sam se nekako naterala da odem u policijsku stanicu, oni… »
Najbogatija pevačica u Srbiji završila na ulici! Poroci joj došli glave, posle toliko godina otkrila istinu o svemu: Bila sam…
Kurir pre 25 dana
Pevačica i tekstopisac Dunja Ilić nedavno je otvoreno je progovorila o periodu kada je, kako kaže, bila beskućnik zbog poroka i finansijskih problema. -Prodala sam sve i završila na ulici dve nedelje. Na kraju sam se nekako naterala da odem u policijsku… »
Vesti dana »
(BLOG) Sednica Skupštine o nepoverenju vladi: Aleksić četiri sata nabrajao afere vlasti, Macut objasnio zašto je hrabar, Dačić pustio zvuk "pravog zvučnog topa"
N1 Info pre 1 satjoš 97 povezanih
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 44 povezane
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 28 minutajoš 32 povezane
Zbog niskog vodostaja obustavljeno navodnjavanje na pojedinim deonicama kanalske mreže DTD
Ozon pre 11 satijoš 5 povezanih
Odigrao sezonu iz snova, imao 14 poena po utakmici: Talentovani Srbin postao veliko pojačanje Beča
Telegraf pre 13 minutajoš 29 povezanih