Povezane vesti
"Nisu mi za džabe dali 400.000€" Ovo su tačni honorari učesnika Elite 9: U pitanju su astronomske cifrea, a evo ko je…
Kurir pre 25 dana
Takmičari rijaliti šou programa "Elita" tokom svog boravka pred kamerama uspevaju da zarade i po nekoliko stotina hiljada evra. Među njima se posebno izdvajaju najplaćeniji takmičari, koji za učešće u ovom formatu inkasiraju vrtoglave sume novca… »
Ovo su tačni honorari učesnika Elite 9: U pitanju su astronomske cifre, a ona će uzeti pola miliona evra!
Mondo pre 25 dana
Takmičari rijaliti šou programa "Elita" tokom svog boravka pred kamerama uspevaju da zarade i po nekoliko stotina hiljada evra. Među njima se posebno izdvajaju najplaćeniji takmičari, koji za učešće u ovom formatu inkasiraju vrtoglave sume novca… »
"Besne" cifre vrte se u Eliti: Ovoliki su honorari učesnika u Beloj kući "Imam najveću zaradu u istoriji..."
Telegraf pre 25 dana
Ovo su tačni honorari učesnika "elite 9": U pitanju su astronomske cifre, a evo ko je najplaćeniji: "Imam najveći zaradu u…
Blic pre 25 dana
Marko Janjušević Janjuš otkrio je nedavno detalje ugovora. Starleta drži rekord po visini honorara. Takmičari rijaliti šou programa "Elita" tokom svog boravka pred kamerama uspevaju da zarade i po nekoliko stotina hiljada evra. Među njima se posebno… »
Vesti dana »
'Trka s vremenom pre toplotnog talasa': Francuska i Španija u borbi protiv šumskih požara
BBC News pre 5 satijoš 44 povezane
Marićević za Insajder: Vlast želi da demonstrira stabilnost institucija (VIDEO)
Insajder pre 7 satijoš 97 povezanih
Zbog niskog vodostaja obustavljeno navodnjavanje na pojedinim deonicama kanalske mreže DTD
Ozon pre 18 satijoš 7 povezanih
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 4 satijoš 49 povezanih