Povezane vesti

Estrada stala u odbranu Marte Savić nakon što je pevačica dobila hejt komentare na račun izgleda: "Rasplakali ste me" (FOTO)…

Estrada stala u odbranu Marte Savić nakon što je pevačica dobila hejt komentare na račun izgleda: "Rasplakali ste me" (FOTO)…

Nova pre 2 sata
Pevačica Marta Savić našla se na meti negativnih komentara na društvenim mrežama zbog svog izgleda, nakon što se posle duže pauze pojavila na koncertu „Južnog vetra“. Iako je njen povratak na scenu privukao veliku pažnju publike, pojedini korisnici… »
"Psi laju, karavani prolaze!" Estrada se oglasila posle napada na Martu Savić, pevačica završila u suzama: Opasno je raditi…

"Psi laju, karavani prolaze!" Estrada se oglasila posle napada na Martu Savić, pevačica završila u suzama: Opasno je raditi…

Kurir pre 3 sata
Pevačica Marta Savić našla se na meti zbog izgleda od strane korisnika društvenim mreža, nakon što se nedavno pojavila nakon duže pauze na koncertu "Južnog vetra". Koliko je šokirana negativnim komentarima pokazala je objavom na Instagramu, a kolege sa… »
Estrada se hitno oglasila zbog Marte Savić, pevačica u suzama nakon napada: "Najlakše je sakriti se iza..."

Estrada se hitno oglasila zbog Marte Savić, pevačica u suzama nakon napada: "Najlakše je sakriti se iza..."

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Marta Savić našla se na meti komentara zbog izgleda, nakon što se nedavno pojavila nakon duže pauze na koncertu "Južnog vetra". Koliko je iznenađena negativnim komentarima dokaz je njena objava na Instagramu koju je sinoć podelila. Marta je… »
Estrada se hitno oglasila zbog Marte Savić: "Najlakše je sakriti se iza ekrana i komentarisati", ona završila u suzama

Estrada se hitno oglasila zbog Marte Savić: "Najlakše je sakriti se iza ekrana i komentarisati", ona završila u suzama

Blic pre 5 sati
Javnosti su se obratili i umetnici poput Ane Bekute, Dejana Milićevića i Aleksandre Bursać, naglašavajući Martinu vrednost, dostojanstvo i profesionalizam. Marta je istakla da su zli komentari opasni i mogu teško uticati na psihičko stanje ljudi… »
Marta Savić se prvi put oglasila nakon odvratnih komentara zbog lica: Evo ko je krivac za slike koje kruže

Marta Savić se prvi put oglasila nakon odvratnih komentara zbog lica: Evo ko je krivac za slike koje kruže

Mondo pre 5 sati
Nedavni nastup Marte Savić na velikom "Južni vetar festivalu" na Tašmajdanu podigao je ogromnu prašinu. Iako je njen kratkotrajan povratak na scenu raspametio vernu publiku koja je jedva dočekala da je vidi, društvene mreže su istovremeno postale… »
"Ovo je maltretiranje, govore da sam nakaza" Marta Savić se hitno oglasila nakon napada: "Ne izgledam kao kad sam imala 30…

"Ovo je maltretiranje, govore da sam nakaza" Marta Savić se hitno oglasila nakon napada: "Ne izgledam kao kad sam imala 30…

Blic pre 6 sati
Navela je da je zbog surovosti javnosti i estradnog sveta odlučila da se povuče iz javnog života i da joj je sada prioritet unutrašnji mir. Naglasila je značaj pravih vrednosti i podrške bližnjih, zahvalivši svima koji joj ukazuju poštovanje i toplinu… »
"Dala sam priliku ljudima da me vide i snime iz ugla koji oni žele, a oni su...": Marta Savić razočarana nakon koncerta na…

"Dala sam priliku ljudima da me vide i snime iz ugla koji oni žele, a oni su...": Marta Savić razočarana nakon koncerta na…

Nova pre 6 sati
Marta Savić nedavno se pojavila na velikom koncertu "Južni vetar festival" koji se održao na Tašmajdanu, zajedno sa brojnim kolegama koji su bili deo istoimene grupe. Njeno pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju javnosti, a društvene mreže bile su… »
"Govore da sam nakaza, svet je pun mržnje" Marta Savić se oglasila nakon uvredljivih komentara mrežama: Upravo zato sam se i…

"Govore da sam nakaza, svet je pun mržnje" Marta Savić se oglasila nakon uvredljivih komentara mrežama: Upravo zato sam se i…

Kurir pre 6 sati
Pevačica Marta Savić nedavno se pojavila na koncertu „Južnog vetra“ na Tašmajdanu, što je bilo jedno od njenih retkih javnih pojavljivanja u poslednje vreme. Međutim, umesto da se govori o njenom dolasku i karijeri, društvene mreže preplavili su… »
"Meni to više ne treba" Marta Savić posle mnogo godina otkrila tačan razlog zašto se povukla: "Boli me što..."

"Meni to više ne treba" Marta Savić posle mnogo godina otkrila tačan razlog zašto se povukla: "Boli me što..."

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Marta Savić odavno se povukla sa javne scene, a nedavno je napravila izuzetak i rešila da ponovo stane na binu, i to pred beogradskom publikom. Mediji su je tada fotografisali i snimali, a snimci su se brzinom svetlosti širili po društvenim… »

Vesti dana »