Povezane vesti

Svakodnevno uzimanje koktela suplemenata može da škodi

Svakodnevno uzimanje koktela suplemenata može da škodi

BBC News pre 4 sati
Iako mnogi od nas redovno uzimaju suplemente, postoje određeni rizici kojih ljudi možda nisu svesni. Nisam sebe doživljavala kao nešto posebno strastvenu korisnicu suplemenata, ali sam onda malo bolje zavirila u ormarić s lekovima. Nisam bila ni svesna… »
Uzimanje koktela suplemenata svaki dan može da vam škodi

Danas pre 6 sati
Nisam sebe doživljavala kao nešto posebno strastvenu korisnicu suplemenata, ali sam onda malo bolje zavirila u ormarić s lekovima. Nisam bila ni svesna da sam nakupila nekoliko kesica kreatina, vitamina D, magnezijuma, kolagena, zelenog suplementa „sve u… »

Radio 021 pre 6 sati
Iako mnogi od nas redovno uzimaju suplemente, postoje određeni rizici kojih ljudi možda nisu svesni. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Getty Images Nisam sebe doživljavala kao nešto posebno strastvenu korisnicu suplemenata, ali sam onda malo… »

Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Nisam sebe doživljavala kao nešto posebno strastvenu korisnicu suplemenata, ali sam onda malo bolje zavirila u ormarić s lekovima. Nisam bila ni svesna da sam nakupila nekoliko kesica kreatina, vitamina D, magnezijuma, kolagena, zelenog… »

Vesti dana »