Povezane vesti

Nemci ne veruju vladi, ni u njen plan penzione reforme

Nemci ne veruju vladi, ni u njen plan penzione reforme

N1 Info pre 11 minuta
Vlada kancelara Fridriha Merca želi da Nemačku vrata na pravi put uz pomoć širokog paketa reformi. Ali najnovije istraživanje javnog mnjenja pokazuje da građani u taj plan nemaju poverenja. „Gledajte, mi ipak možemo to da uradimo“ – to je bila poruka… »
"Ne morate prvi dan da odete kod lekara": Oštre reakcije na Mercovu reformu bolovanja, tiče se i Srba koji tamo žive

"Ne morate prvi dan da odete kod lekara": Oštre reakcije na Mercovu reformu bolovanja, tiče se i Srba koji tamo žive

Blic pre 3 sata
Nemačka vlada planira da zaposleni dostavljaju potvrdu o bolovanju već od prvog dana bolesti umesto dosadašnjeg četvrtog dana Biće ukinuta mogućnost otvaranja bolovanja telefonom bez odlaska kod lekara Nemačka vlada planira značajne izmene pravila o… »
Nemačka vlada najavljuje stroža pravila za bolovanje

Nemačka vlada najavljuje stroža pravila za bolovanje

Dojče vele pre 5 sati
Potvrda o bolovanju već od prvog dana bolesti i ukidanje tzv. telefonskog bolovanja – ti predlozi nemačke vlade nailaze na talas kritika. Lideri vladajuće koalicije CDU, CSU i SPD, predstavili su u četvrtak (2. jul) paket od 34 mere pod nazivom „Program… »
Anketa: Većina Nemaca nema poverenja u Mercove reforme, AfD zadržao prvo mesto

Anketa: Većina Nemaca nema poverenja u Mercove reforme, AfD zadržao prvo mesto

NIN pre 8 sati
Vlada kancelara Fridriha Merca želi da Nemačku vrata na pravi put uz pomoć širokog paketa reformi. Ali najnovije istraživanje javnog mnjenja pokazuje da građani u taj plan nemaju poverenja. „Gledajte, mi ipak možemo to da uradimo“ – to je bila poruka… »
Ne veruju vladi, ne veruju ni u njen plan penzione reforme

Ne veruju vladi, ne veruju ni u njen plan penzione reforme

Dojče vele pre 12 sati

Vesti dana »