Povezane vesti

Pevačici otkazali svirku, ona javno objavila sve: Krenula u obračun: "Otac drugarice je ponudio..."

Pevačici otkazali svirku, ona javno objavila sve: Krenula u obračun: "Otac drugarice je ponudio..."

Telegraf pre 23 dana
Nekadašnja pobednica emisije "Nikad nije kasno" Zorica Erić, doživela je neprijatno iskustvo jer joj je iznenada otkazan nastup. Ona je otkrila šta se krije iza otkazanog nastupa, pa je žestoko isprozivala kolege. "Dobila sam poruku u kojoj mi se… »
"Ima li kraja vašem bezobrazluku, klošari?!" Pevačici otkazana tezga u poslednjem trenutku, ona kipti od besa hoće sa svima da…

"Ima li kraja vašem bezobrazluku, klošari?!" Pevačici otkazana tezga u poslednjem trenutku, ona kipti od besa hoće sa svima da…

Blic pre 22 dana
Zorici Erić je iznenada otkazan nastup jer je drugi orkestar ponudio da radi za bakšiš. Ona je javno kritikovala kolege zbog ovakvog ponašanja i neprofesionalnosti u muzičkoj industriji. Nekadašnja pobednica emisije "Nikad nije kasno" Zorica Erić… »
Pobednica "Nikad nije kasno" zapenila od besa: Pevačici otkazana tezga u poslednjem trenutku, hoće da se obračuna sa svima…

Pobednica "Nikad nije kasno" zapenila od besa: Pevačici otkazana tezga u poslednjem trenutku, hoće da se obračuna sa svima…

Kurir pre 22 dana
Nekadašnja pobednica emisije " Nikad nije kasno" Zorica Erić, doživela je neprijatno iskustvo jer joj je iznenada otkazan nastup. Ona je otkrila šta se krije iza otkazanog nastupa, pa je žestoko isprozivala kolege. "Dobila sam poruku u kojoj mi se… »

Vesti dana »