Povezane vesti

Igor Dodik nosilac liste SNSD: "Politiku sam učio od najboljeg - svog oca"

Igor Dodik nosilac liste SNSD: "Politiku sam učio od najboljeg - svog oca"

Newsmax Balkans pre 2 sata
Organizacioni sekretar SNSD i sin Milorada Dodika Igor Dodik biće nosilac liste te stranke u Izbornoj jedinici 3 na predstojećim izborima za Narodnu skupštinu Republike Srpske. On je u objavi na Iksu naveo da je "politiku učio od najboljeg, svog oca"… »
Igor Dodik: Čast je biti nosilac liste SNSD-a na kojoj su ljudi od integriteta, posvećeni Srpskoj

Igor Dodik: Čast je biti nosilac liste SNSD-a na kojoj su ljudi od integriteta, posvećeni Srpskoj

Danas pre 7 sati
Organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik istakao je da je čast biti nosilac liste ove stranke za predstojeće izbore za Izbornu jedinicu tri za Narodnu skupštinu Repbulike Srpske, na kojoj su ljudi od integriteta, obrazovani, sa iskustvom i rezultatima… »
Igor Dodik nosilac liste SNSD-a: Politiku sam učio od najboljeg, svog oca

Igor Dodik nosilac liste SNSD-a: Politiku sam učio od najboljeg, svog oca

RTS pre 7 sati
Organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik biće nosilac liste te stranke u Izbornoj jedinici 3 na predstojećim izborima za Narodnu skupštinu Repbulike Srpske. On je u objavi na Iksu naveo da je "politiku učio od najboljeg, svog oca", kao i da je naučio… »
Igor Dodik: Čast je biti nosilac liste SNSD, politiku sam učio od najboljeg - od oca

Igor Dodik: Čast je biti nosilac liste SNSD, politiku sam učio od najboljeg - od oca

Euronews pre 8 sati
Organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik izjavio je da je čast biti nosilac liste ove stranke za predstojeće izbore za Izbornu jedinicu tri za Narodnu skupštinu Republike Srpske, na kojoj su, kako je istakao, ljudi od integriteta, obrazovani, sa… »

Vesti dana »