Povezane vesti
Igor Dodik nosilac liste SNSD: "Politiku sam učio od najboljeg - svog oca"
Newsmax Balkans pre 21 dana
Organizacioni sekretar SNSD i sin Milorada Dodika Igor Dodik biće nosilac liste te stranke u Izbornoj jedinici 3 na predstojećim izborima za Narodnu skupštinu Republike Srpske. On je u objavi na Iksu naveo da je "politiku učio od najboljeg, svog oca"… »
Igor Dodik: Čast je biti nosilac liste SNSD-a na kojoj su ljudi od integriteta, posvećeni Srpskoj
Danas pre 21 dana
Organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik istakao je da je čast biti nosilac liste ove stranke za predstojeće izbore za Izbornu jedinicu tri za Narodnu skupštinu Repbulike Srpske, na kojoj su ljudi od integriteta, obrazovani, sa iskustvom i rezultatima… »
Igor Dodik nosilac liste SNSD-a: Politiku sam učio od najboljeg, svog oca
RTS pre 21 dana
Organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik biće nosilac liste te stranke u Izbornoj jedinici 3 na predstojećim izborima za Narodnu skupštinu Repbulike Srpske. On je u objavi na Iksu naveo da je "politiku učio od najboljeg, svog oca", kao i da je naučio… »
Igor Dodik: Čast je biti nosilac liste SNSD, politiku sam učio od najboljeg - od oca
Euronews pre 21 dana
Organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik izjavio je da je čast biti nosilac liste ove stranke za predstojeće izbore za Izbornu jedinicu tri za Narodnu skupštinu Republike Srpske, na kojoj su, kako je istakao, ljudi od integriteta, obrazovani, sa… »
Vesti dana »
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 7 satijoš 47 povezanih
Zelenski objavio snimak napada na Rusiju: Naš odgovor je apsolutno fer; šta je Moskva gađala u Kijevu
RTS pre 43 minutajoš 33 povezane
Tržište novih putničkih i lakih komercijalnih vozila u Srbiji u prvom polugodištu 2026.godine
Auto blog pre 48 minutajoš 40 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane