Povezane vesti

Zorica Brunclik o napuštanju "Pinkovih zvezda" Sa Kemišem i ćerkom Zlatom stigla na veliko finale, pa ovako reagovala na…

Zorica Brunclik o napuštanju "Pinkovih zvezda" Sa Kemišem i ćerkom Zlatom stigla na veliko finale, pa ovako reagovala na…

Blic pre 11 minuta
Zorica je bila u centru pažnje zbog svoje kose i šik odela. Ćerka Zlata izabrala je žutu haljinu sa crnom kožnom jaknom. Muzički par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, u pratnji ćerke Zlate, zablistali su na finalu "Pinkovih zvezda". Zorica je… »
Ćerka pokazala šlic do kuka, a Zorica razvezala jezik: "Neće mi nedostajati niko od njih" (Foto, Video)

Ćerka pokazala šlic do kuka, a Zorica razvezala jezik: "Neće mi nedostajati niko od njih" (Foto, Video)

Mondo pre 21 minuta
Večeras je finale Pinkovih zvezda, muzičkog takmičenja koje je poslednjih 10 meseci iznedrilo nove zvezde, ali i gledaocima pokazalo kako članovi žirija gube živce. Najbrutalnije svađe su bile one između Zorice Brunclik i Viki, ali i one sa Desingericom… »
Zorica Brunclik sija na finalu Pinkovih zvezda! Kraj nje Kemiš i Zlata, progovorila o napuštanju takmičenja: Živce sam…

Zorica Brunclik sija na finalu Pinkovih zvezda! Kraj nje Kemiš i Zlata, progovorila o napuštanju takmičenja: Živce sam…

Kurir pre 1 minut
Večeras se održava veliko finale "Pinkovih zvezda", a na spektakularnom događaju okupile su se brojne poznate ličnosti. Među prvima je stigla i članica žirija, pevačica Zorica Brunclik, u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša i ćerke Zlate… »
Kemiš se u finalu Pinkovih zvezda ne odvaja od Zorice: Ona iskrena kao nikad, "Živce sam ostavila u serijalu"

Kemiš se u finalu Pinkovih zvezda ne odvaja od Zorice: Ona iskrena kao nikad, "Živce sam ostavila u serijalu"

Telegraf pre 4 minuta
Na finalno veče Pinkovih zvezda stigla je i Zorica Brunclik u društvu supruga Miroljub Aranđelović Kemiš, koji se tokom dolaska nije odvajao od nje. Pevačica je bila odlično raspoložena, nasmejana i vidno spremna za završnicu popularnog muzičkog… »
Bojana Lazić zablistala poput sirene: Voditeljka u haljini koja oduzima dah spremna za večerašnji spektakl

Bojana Lazić zablistala poput sirene: Voditeljka u haljini koja oduzima dah spremna za večerašnji spektakl

Telegraf pre 11 minuta
Voditeljka Pinkovih zvezda, Bojana Lazić, pojavila se večeras u finalnoj večeri muzičkog takmičenja, vidno uzbuđena, ali sa osmehom koji nije skidala sa lica. Neposredno pred početak velikog finala, Bojana se presvukla u glamuroznu toaletu i bila spremna… »
"Nadam se da će mi sin kupiti stan" Bojana Lazić stigla na finale "Pinkovih zvezda" i otvorila dušu: "Sve što je Jovana…

"Nadam se da će mi sin kupiti stan" Bojana Lazić stigla na finale "Pinkovih zvezda" i otvorila dušu: "Sve što je Jovana…

Blic pre 56 minuta
Na sceni će nastupiti 19 takmičara, dok će Bojana voditi program, a žiri ocenjivati kandidate. Pobednik će biti izabran isključivo glasovima publike. Večeras se održava veliko finale muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde". Voditeljka Bojana Lazić sumirala… »
Voditeljka zaustavila saobraćaj u Šimanovcima: Bojana Lazić u vatrenom izdanju u finalu Pinkovih zvezda (foto, video)

Voditeljka zaustavila saobraćaj u Šimanovcima: Bojana Lazić u vatrenom izdanju u finalu Pinkovih zvezda (foto, video)

Mondo pre 56 minuta
Večeras je veliko finale Pinkovih zvezda u kojem će poslednji put odmeriti snage 19 takmičara, pulena Viki Miljković, Desingerice, Jelene Karleuše, Zorice Brunclik i Bosanca. Atmosfera se polako zahuktava, a među prvima je u studio stigla voditeljka… »
"Gledala sam finale zvezdi granda, falio je Saša Popović" Bojana na završnici Pinkovih zvezda šokirala izjavom (video)

"Gledala sam finale zvezdi granda, falio je Saša Popović" Bojana na završnici Pinkovih zvezda šokirala izjavom (video)

Kurir pre 1 sat
Sve je spremno za veliko i spektakularno finale ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde"! Dok uzbuđenje dostiže vrhunac, na crveni tepih polako pristižu glavne zvezde večeri, a svu pažnju prisutnih i medijskih ekipa privukla je šarmantna… »
"Valjda me neće poslati u starački dom", Bojana stigla na finale Pinkovih zvezda, pa pomenula Jovanu Jeremić

"Valjda me neće poslati u starački dom", Bojana stigla na finale Pinkovih zvezda, pa pomenula Jovanu Jeremić

Telegraf pre 46 minuta
Voditeljka Bojana Lazić stigla je na finalno veče "Pinkovih zvezda" obučena u crveno. Ona je bila raspoložena i primetljivo nabacila je taman ten, a sada je otkrila i sumirala utiske o proteklim mesecima snimanja Pinkovih zvezda te kako se oseća uoči… »
"Morala je ovo da uradi zbog majke" Ćerka Zorice Brunclik se oglasila tik pred finale "Pinkovih zvezda" - Evo šta je poručila…

"Morala je ovo da uradi zbog majke" Ćerka Zorice Brunclik se oglasila tik pred finale "Pinkovih zvezda" - Evo šta je poručila…

Blic pre 9 sati
Veče se održava finale muzičkog takmičenja 'Pinkove zvezde', a Zlata, ćerka Zorice Brunclik, apelovala je javnosti da glasa za finaliste kojima je njena majka mentor. Zorica Brunclik je tokom ove sezone bila odsutna zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i… »
Hitno se oglasila ćerka Zorice Brunclik pred finale PZ, morala je da reaguje zbog majke: Ovo je obavestila sve

Hitno se oglasila ćerka Zorice Brunclik pred finale PZ, morala je da reaguje zbog majke: Ovo je obavestila sve

Telegraf pre 11 sati
Večeras, 3. jula biće održano finale Pinkovih zvezda, a pred sam početak hitno se oglasila ćerka Zorice Brunclik, Zlata. Naime, ona je morala da reaguje zbog svoje majke Zorice, ali i njenih kandidata finalista. Zlata je podelila slike svih takmičara… »

Vesti dana »