Povezane vesti
Zorica Brunclik o napuštanju "Pinkovih zvezda" Sa Kemišem i ćerkom Zlatom stigla na veliko finale, pa ovako reagovala na…
Blic pre 11 minuta
Zorica je bila u centru pažnje zbog svoje kose i šik odela. Ćerka Zlata izabrala je žutu haljinu sa crnom kožnom jaknom. Muzički par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, u pratnji ćerke Zlate, zablistali su na finalu "Pinkovih zvezda". Zorica je… »
Ćerka pokazala šlic do kuka, a Zorica razvezala jezik: "Neće mi nedostajati niko od njih" (Foto, Video)
Mondo pre 21 minuta
Večeras je finale Pinkovih zvezda, muzičkog takmičenja koje je poslednjih 10 meseci iznedrilo nove zvezde, ali i gledaocima pokazalo kako članovi žirija gube živce. Najbrutalnije svađe su bile one između Zorice Brunclik i Viki, ali i one sa Desingericom… »
Zorica Brunclik sija na finalu Pinkovih zvezda! Kraj nje Kemiš i Zlata, progovorila o napuštanju takmičenja: Živce sam…
Kurir pre 1 minut
Večeras se održava veliko finale "Pinkovih zvezda", a na spektakularnom događaju okupile su se brojne poznate ličnosti. Među prvima je stigla i članica žirija, pevačica Zorica Brunclik, u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša i ćerke Zlate… »
Kemiš se u finalu Pinkovih zvezda ne odvaja od Zorice: Ona iskrena kao nikad, "Živce sam ostavila u serijalu"
Telegraf pre 4 minuta
Na finalno veče Pinkovih zvezda stigla je i Zorica Brunclik u društvu supruga Miroljub Aranđelović Kemiš, koji se tokom dolaska nije odvajao od nje. Pevačica je bila odlično raspoložena, nasmejana i vidno spremna za završnicu popularnog muzičkog… »
Bojana Lazić zablistala poput sirene: Voditeljka u haljini koja oduzima dah spremna za večerašnji spektakl
Telegraf pre 11 minuta
Voditeljka Pinkovih zvezda, Bojana Lazić, pojavila se večeras u finalnoj večeri muzičkog takmičenja, vidno uzbuđena, ali sa osmehom koji nije skidala sa lica. Neposredno pred početak velikog finala, Bojana se presvukla u glamuroznu toaletu i bila spremna… »
"Nadam se da će mi sin kupiti stan" Bojana Lazić stigla na finale "Pinkovih zvezda" i otvorila dušu: "Sve što je Jovana…
Blic pre 56 minuta
Na sceni će nastupiti 19 takmičara, dok će Bojana voditi program, a žiri ocenjivati kandidate. Pobednik će biti izabran isključivo glasovima publike. Večeras se održava veliko finale muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde". Voditeljka Bojana Lazić sumirala… »
Voditeljka zaustavila saobraćaj u Šimanovcima: Bojana Lazić u vatrenom izdanju u finalu Pinkovih zvezda (foto, video)
Mondo pre 56 minuta
Večeras je veliko finale Pinkovih zvezda u kojem će poslednji put odmeriti snage 19 takmičara, pulena Viki Miljković, Desingerice, Jelene Karleuše, Zorice Brunclik i Bosanca. Atmosfera se polako zahuktava, a među prvima je u studio stigla voditeljka… »
"Gledala sam finale zvezdi granda, falio je Saša Popović" Bojana na završnici Pinkovih zvezda šokirala izjavom (video)
Kurir pre 1 sat
Sve je spremno za veliko i spektakularno finale ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde"! Dok uzbuđenje dostiže vrhunac, na crveni tepih polako pristižu glavne zvezde večeri, a svu pažnju prisutnih i medijskih ekipa privukla je šarmantna… »
"Valjda me neće poslati u starački dom", Bojana stigla na finale Pinkovih zvezda, pa pomenula Jovanu Jeremić
Telegraf pre 46 minuta
Voditeljka Bojana Lazić stigla je na finalno veče "Pinkovih zvezda" obučena u crveno. Ona je bila raspoložena i primetljivo nabacila je taman ten, a sada je otkrila i sumirala utiske o proteklim mesecima snimanja Pinkovih zvezda te kako se oseća uoči… »
"Morala je ovo da uradi zbog majke" Ćerka Zorice Brunclik se oglasila tik pred finale "Pinkovih zvezda" - Evo šta je poručila…
Blic pre 9 sati
Veče se održava finale muzičkog takmičenja 'Pinkove zvezde', a Zlata, ćerka Zorice Brunclik, apelovala je javnosti da glasa za finaliste kojima je njena majka mentor. Zorica Brunclik je tokom ove sezone bila odsutna zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i… »
Hitno se oglasila ćerka Zorice Brunclik pred finale PZ, morala je da reaguje zbog majke: Ovo je obavestila sve
Telegraf pre 11 sati
Večeras, 3. jula biće održano finale Pinkovih zvezda, a pred sam početak hitno se oglasila ćerka Zorice Brunclik, Zlata. Naime, ona je morala da reaguje zbog svoje majke Zorice, ali i njenih kandidata finalista. Zlata je podelila slike svih takmičara… »
Vesti dana »
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 8 satijoš 118 povezanih