Povezane vesti
Žena nije htela da se slika s njim: Šok izdanje Dragomira Despića u finalu, ovakvog ga nikad niste videli
Mondo pre 21 dana
Od kako se pojavio na sceni, Dragomir Despić Desingerica izaziva pažnju javnosti ne samo zbog izjava, već i izgleda i performansa na nastupima. Taman kada smo pomislili da nas više ništa ne može iznenaditi kada je Desingerica u pitanju, on je uspeo da… »
"Živce sam ostavila..." Kemiš se u finalu Pinkovih zvezda ne odvaja od Zorice: Ona otkrila jel napušta žiri
Telegraf pre 21 dana
Na finalno veče Pinkovih zvezda stigla je i Zorica Brunclik u društvu supruga Miroljub Aranđelović Kemiš, koji se tokom dolaska nije odvajao od nje. Pevačica je bila odlično raspoložena, nasmejana i vidno spremna za završnicu popularnog muzičkog… »
"Nadam se da će najbolji biti u mom timu", Viki uzbuđena u finalu Pinkovih zvezda: Otkrila da li ih napušta
Telegraf pre 20 dana
Veliko finale "Pinkovih zvezda" okupilo je večeras članove žirija, takmičare i njihovu podršku, a upravo je stigla i folk zvezda Viki Miljković. Viki se pojavila u belom a u rukama je držala skupocenu torbu i nosila luksuzan sat. Bila je raspoložena i… »
"Pokazala sam da pobednika umem da vodim i nakon takmičenja", Viki Miljković ne krije ushićenje u finalu Pinkovih zvezda, evo…
Kurir pre 20 dana
Veliko finale " Pinkovih zvezda" večeras je okupilo članove žirija, takmičare i njihovu podršku, a među prvima je na spektakularni događaj stigla i folk zvezda Viki Miljković. Iako se spekulisalo da bi upravo večeras mogla da predstavi novu pesmu, Viki… »
"Konkurencija me pokreće da budem još jača" Viki Miljković o "Zvezdama Granda", otkrila i da li ostaje sledeće sezone u…
Blic pre 20 dana
Pevačica je istakla da uživa u svakom finalu Već je imala pobednika iz svog tima u prethodnim sezonama. Članica stručnog žirija Viki Miljković stigla je na spektakularno finale "Pinkovih zvezda" vidno raspoložena i spremna za završnu borbu muzičkih… »
Zorica Brunclik o napuštanju "Pinkovih zvezda" Sa Kemišem i ćerkom Zlatom stigla na veliko finale, pa ovako reagovala na…
Blic pre 20 dana
Zorica je bila u centru pažnje zbog svoje kose i šik odela. Ćerka Zlata izabrala je žutu haljinu sa crnom kožnom jaknom. Muzički par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, u pratnji ćerke Zlate, zablistali su na finalu "Pinkovih zvezda". Zorica je… »
Ćerka pokazala šlic do kuka, a Zorica razvezala jezik: "Neće mi nedostajati niko od njih" (Foto, Video)
Mondo pre 20 dana
Večeras je finale Pinkovih zvezda, muzičkog takmičenja koje je poslednjih 10 meseci iznedrilo nove zvezde, ali i gledaocima pokazalo kako članovi žirija gube živce. Najbrutalnije svađe su bile one između Zorice Brunclik i Viki, ali i one sa Desingericom… »
Zorica Brunclik sija na finalu Pinkovih zvezda! Kraj nje Kemiš i Zlata, progovorila o napuštanju takmičenja: Živce sam…
Kurir pre 20 dana
Večeras se održava veliko finale "Pinkovih zvezda", a na spektakularnom događaju okupile su se brojne poznate ličnosti. Među prvima je stigla i članica žirija, pevačica Zorica Brunclik, u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša i ćerke Zlate… »
Bojana Lazić zablistala poput sirene: Voditeljka u haljini koja oduzima dah spremna za večerašnji spektakl
Telegraf pre 20 dana
Voditeljka Pinkovih zvezda, Bojana Lazić, pojavila se večeras u finalnoj večeri muzičkog takmičenja, vidno uzbuđena, ali sa osmehom koji nije skidala sa lica. Neposredno pred početak velikog finala, Bojana se presvukla u glamuroznu toaletu i bila spremna… »
"Nadam se da će mi sin kupiti stan" Bojana Lazić stigla na finale "Pinkovih zvezda" i otvorila dušu: "Sve što je Jovana…
Blic pre 20 dana
Na sceni će nastupiti 19 takmičara, dok će Bojana voditi program, a žiri ocenjivati kandidate. Pobednik će biti izabran isključivo glasovima publike. Večeras se održava veliko finale muzičkog takmičenja "Pinkove Zvezde". Voditeljka Bojana Lazić sumirala… »
"Gledala sam finale zvezdi granda, falio je Saša Popović" Bojana na završnici Pinkovih zvezda šokirala izjavom (video)
Kurir pre 20 dana
Sve je spremno za veliko i spektakularno finale ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde"! Dok uzbuđenje dostiže vrhunac, na crveni tepih polako pristižu glavne zvezde večeri, a svu pažnju prisutnih i medijskih ekipa privukla je šarmantna… »
Voditeljka zaustavila saobraćaj u Šimanovcima: Bojana Lazić u vatrenom izdanju u finalu Pinkovih zvezda (foto, video)
Mondo pre 20 dana
Večeras je veliko finale Pinkovih zvezda u kojem će poslednji put odmeriti snage 19 takmičara, pulena Viki Miljković, Desingerice, Jelene Karleuše, Zorice Brunclik i Bosanca. Atmosfera se polako zahuktava, a među prvima je u studio stigla voditeljka… »
"Valjda me neće poslati u starački dom", Bojana stigla na finale Pinkovih zvezda, pa pomenula Jovanu Jeremić
Telegraf pre 20 dana
Voditeljka Bojana Lazić stigla je na finalno veče "Pinkovih zvezda" obučena u crveno. Ona je bila raspoložena i primetljivo nabacila je taman ten, a sada je otkrila i sumirala utiske o proteklim mesecima snimanja Pinkovih zvezda te kako se oseća uoči… »
"Morala je ovo da uradi zbog majke" Ćerka Zorice Brunclik se oglasila tik pred finale "Pinkovih zvezda" - Evo šta je poručila…
Blic pre 21 dana
Veče se održava finale muzičkog takmičenja 'Pinkove zvezde', a Zlata, ćerka Zorice Brunclik, apelovala je javnosti da glasa za finaliste kojima je njena majka mentor. Zorica Brunclik je tokom ove sezone bila odsutna zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i… »
Hitno se oglasila ćerka Zorice Brunclik pred finale PZ, morala je da reaguje zbog majke: Ovo je obavestila sve
Telegraf pre 21 dana
Večeras, 3. jula biće održano finale Pinkovih zvezda, a pred sam početak hitno se oglasila ćerka Zorice Brunclik, Zlata. Naime, ona je morala da reaguje zbog svoje majke Zorice, ali i njenih kandidata finalista. Zlata je podelila slike svih takmičara… »
Vesti dana »
Nove američke carine, reakcije Kine, sankcije EU i ukidanje carina za Srbiju
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 56 povezanih
Najveće prosečne plate na jugu u Nišu, Pirotu i Kuršumliji, ali i dalje su manje od republičkog proseka
Južne vesti pre 3 satajoš 32 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 42 povezane
Završena sednica Skupštine Beograda: Usvojene odluke o subvencijama i zemljištu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 52 povezane