Povezane vesti

Selo moje lepše od Pariza: Milan Vasić odmara na Kosovu i Metohiji, napravio sebi ugođaj u dvorištu - baškari se u bazenu

Selo moje lepše od Pariza: Milan Vasić odmara na Kosovu i Metohiji, napravio sebi ugođaj u dvorištu - baškari se u bazenu

Kurir pre 4 sati
Glumac Milan Vasić koji je poreklom sa Kosova svaki slobodan trenutak koristi da poseti rodni kraj. On tamo trenutno boravi sa porodicom, a sada je pokazao i kako se opušta. Glumac je odlučio da se maksimalno opusti, a sa svojim pratiocima pokazao je… »
Selo moje lepše od Pariza: Dok drugi hrle na Maldive, Milan Vasić odmara na Kosovu Glumac se skinuo, pa napravio sebi ugođaj u…

Selo moje lepše od Pariza: Dok drugi hrle na Maldive, Milan Vasić odmara na Kosovu Glumac se skinuo, pa napravio sebi ugođaj u…

Blic pre 6 sati
Milan Vasić koristi svaki slobodan trenutak da poseti svoj rodni kraj na Kosovu. Letnje dane provodi sa porodicom, opuštajući se u bazenu svog dvorišta okružen zelenilom. Glumac Milan Vasić koji je poreklom sa Kosova svaki slobodan trenutak koristi da… »

Vesti dana »