Povezane vesti

„Ja sam part-tajm tata!” Petar Grašo progovorio o svojoj porodici, pa priznao da li je strog otac: „Postavljam granice svojoj…

„Ja sam part-tajm tata!” Petar Grašo progovorio o svojoj porodici, pa priznao da li je strog otac: „Postavljam granice svojoj…

Dnevnik pre 3 sata
Na sinoćnjem otvaranju petog izdanja „Banja Luka Festa” u velelepnom prostoru stare tvrđave Kastel pevač Petar Grašo poveo je publiku u romantično veče ispunjeno emotivnim pesmama koje publika dobro poznaje. U godini u kojoj proslavlja 30 godina uspešne… »
Veče romantike i nostalgije za klavirom! Petar Grašo otvorio peto izdanje Banja Luka festa

Veče romantike i nostalgije za klavirom! Petar Grašo otvorio peto izdanje Banja Luka festa

Kurir pre 4 sati
Počeo je peti Banja Luka Fest – internacionalna muzička manifestacija koja u srce grada dovodi zvezde regionalne i svetske scene. Kapije tvrđave Kastel sinoć, 2. jula, ponovo su se otvorile, a raskošnu atmosferu prve večeri obeležio je nastup Petra Graša… »
Veče romantike: Petar Grašo "zapalio" tvrđavu Kastel emocijama i hitovima

Veče romantike: Petar Grašo "zapalio" tvrđavu Kastel emocijama i hitovima

Nova pre 4 sati
Tvrđava Kastel u Banjaluci sinoć je bila mesto snažne muzičke emocije i nostalgije, kada je Petar Grašo održao koncert pred brojnom publikom i pretvorio kamene zidine u scenu punu romantike i zajedničkog pevanja. Popularni regionalni muzičar Petar Grašo… »
Veče romantike i nostalgije za klavirom: Petar Grašo otvorio peto izdanje Banja Luka Festa

Veče romantike i nostalgije za klavirom: Petar Grašo otvorio peto izdanje Banja Luka Festa

Euronews pre 4 sati
Počeo je peti Banja Luka Fest – internacionalna muzička manifestacija koja u srce grada dovodi zvezde regionalne i svetske scene. Kapije tvrđave Kastel sinoć, 2. jula, ponovo su se otvorile, a raskošnu atmosferu prve večeri obeležio je nastup Petra Graša… »
Veče romantike i nostalgije za klavirom! Petar Grašo otvorio peto izdanje Banja Luka Festa

Veče romantike i nostalgije za klavirom! Petar Grašo otvorio peto izdanje Banja Luka Festa

Telegraf pre 4 sati
Počeo je peti Banja Luka Fest – internacionalna muzička manifestacija koja u srce regiona dovodi zvezde domaće i svetske scene. Kapije tvrđave Kastel sinoć, 2. jula, ponovo su se otvorile, a raskošnu atmosferu prve večeri obeležio je nastup Petra Graša… »

Vesti dana »