Povezane vesti
Šapić uručio nagrade učenicima generacije: "Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda" (video)
Blic pre 22 dana
Šapić je podsetio na tradiciju nagrađivanja još iz vremena kada je bio predsednik opštine Novi Beograd Nagrade su dodeljene 202 osnovcima (tablet i knjiga) i 87 srednjoškolaca (laptop i knjiga) Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas… »
Oni su najbolje što Beograd ima: U Starom dvoru uručene nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola
Večernje novosti pre 22 dana
TRADICIONALNO u Starom dvoru, nagrade su dobila 202 učenika generacije osnovnih škola i 87 najboljih srednjoškolaca. Uručujući im nagrade gradonačelnik Aleksandar Šapić je podsetio da je pre 14 godina, kada je bio na čelu opštine Novi Beograd, prvi put… »
Nagrađeni učenici generacije beogradskih škola, uz knjigu tablet ili laptop
Serbian News Media pre 23 dana
Učenicima generacije beogradskih osnovnih i srednjih škola, danas su u Skupštini Grada uručene nagrade. Tablet i knjigu „Knez Mihailo Obrenović III“ dobila su 202 učenika generacije beogradskih osnovnih škola dok je 87 najboljih srednjoškolaca nagrađeno… »
N1 Info pre 23 dana
Učenicima generacije beogradskih osnovnih i srednjih škola, danas su u Skupštini Grada uručene nagrade. Tablet i knjigu "Knez Mihailo Obrenović III" dobila su 202 učenika generacije beogradskih osnovnih škola dok je 87 najboljih srednjoškolaca nagrađeno… »
Danas pre 23 dana
Učenicima generacije beogradskih osnovnih i srednjih škola, danas su u Skupštini Grada uručene nagrade. Tablet i knjigu „Knez Mihailo Obrenović III“ dobila su 202 učenika generacije beogradskih osnovnih škola dok je 87 najboljih srednjoškolaca nagrađeno… »
Gradonačelnik uručio nagrade učenicima generacije! Šapić: Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda…
Kurir pre 23 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za školsku 2025/2026. godinu. Tradicionalno u Starom dvoru, nagrade su dobila 202 učenika generacije osnovnih škola i 87 učenika generacije… »
Najboljima laptopovi tableti: Uručene nagrade učenicima generacije
B92 pre 23 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za školsku 2025/2026. godinu. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za… »
Šapić uručio nagrade učenicima generacije
Telegraf pre 23 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za školsku 2025/2026. godinu. Tradicionalno u Starom dvoru, nagrade su dobila 202 učenika generacije osnovnih škola i 87 učenika generacije… »
"Vi ste ono najbolje što ovaj grad i ovo društvo imaju": Šapić uručio nagrade učenicima generacije
Euronews pre 23 dana
Gradonačelnik Šapić uručio nagrade učenicima generacije: Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda…
Kurir pre 23 dana
Tradicionalno u Starom dvoru, nagrade su dobila 202 učenika generacije osnovnih škola i 87 učenika generacije srednjih škola u Beogradu. Osnovci su dobili po tablet i knjigu „Knez Mihailo Obrenović III”, a srednjoškolci po laptop i knjigu „Knez Mihailo… »
Vesti dana »
Petoro alpinista iz BiH nastradalo tokom silaska sa ruskog vrha Elbrus na Kavkazu
RTV pre 55 minutajoš 41 povezana
Prvo žarište boginja ovaca i koza u Srbiji ove godine: U Raški usmrćeno 127 životinja
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza: Topao dan, lokalni pljuskovi i najava ekstremnih vrućina
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
Obustava rada na graničnim prelazima sa Grčkom: Juta upozorava putnike iz Srbije da će duže čekati
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Španija: Požar kod Valensije nekontrolisano se širi, evakuisano 16.000 ljudi
RTV pre 3 satajoš 28 povezanih