Povezane vesti

Nagrađeni učenici generacije beogradskih škola, uz knjigu tablet ili laptop

Serbian News Media pre 1 sat
Učenicima generacije beogradskih osnovnih i srednjih škola, danas su u Skupštini Grada uručene nagrade. Tablet i knjigu „Knez Mihailo Obrenović III“ dobila su 202 učenika generacije beogradskih osnovnih škola dok je 87 najboljih srednjoškolaca nagrađeno… »

N1 Info pre 2 sata
Učenicima generacije beogradskih osnovnih i srednjih škola, danas su u Skupštini Grada uručene nagrade. Tablet i knjigu "Knez Mihailo Obrenović III" dobila su 202 učenika generacije beogradskih osnovnih škola dok je 87 najboljih srednjoškolaca nagrađeno… »

Danas pre 2 sata
Učenicima generacije beogradskih osnovnih i srednjih škola, danas su u Skupštini Grada uručene nagrade. Tablet i knjigu „Knez Mihailo Obrenović III“ dobila su 202 učenika generacije beogradskih osnovnih škola dok je 87 najboljih srednjoškolaca nagrađeno… »
Gradonačelnik uručio nagrade učenicima generacije! Šapić: Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda…

Gradonačelnik uručio nagrade učenicima generacije! Šapić: Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda…

Kurir pre 2 sata
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za školsku 2025/2026. godinu. Tradicionalno u Starom dvoru, nagrade su dobila 202 učenika generacije osnovnih škola i 87 učenika generacije… »
Najboljima laptopovi tableti: Uručene nagrade učenicima generacije

Najboljima laptopovi tableti: Uručene nagrade učenicima generacije

B92 pre 3 sata
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za školsku 2025/2026. godinu. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za… »
Šapić uručio nagrade učenicima generacije

Šapić uručio nagrade učenicima generacije

Telegraf pre 2 sata
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas nagrade učenicima generacije osnovnih i srednjih škola za školsku 2025/2026. godinu. Tradicionalno u Starom dvoru, nagrade su dobila 202 učenika generacije osnovnih škola i 87 učenika generacije… »
Šapić uručio nagrade učenicima generacije: "Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda"

Šapić uručio nagrade učenicima generacije: "Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda"

Blic pre 3 sata
Šapić je podsetio na tradiciju nagrađivanja još iz vremena kada je bio predsednik opštine Novi Beograd Nagrade su dodeljene 202 osnovcima (tablet i knjiga) i 87 srednjoškolaca (laptop i knjiga) Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uručio je danas… »
"Vi ste ono najbolje što ovaj grad i ovo društvo imaju": Šapić uručio nagrade učenicima generacije

"Vi ste ono najbolje što ovaj grad i ovo društvo imaju": Šapić uručio nagrade učenicima generacije

Euronews pre 3 sata
Gradonačelnik Šapić uručio nagrade učenicima generacije: Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda…

Gradonačelnik Šapić uručio nagrade učenicima generacije: Moja je čast što sam danas pred najboljim mladim ljudima Beograda…

Kurir pre 3 sata
Tradicionalno u Starom dvoru, nagrade su dobila 202 učenika generacije osnovnih škola i 87 učenika generacije srednjih škola u Beogradu. Osnovci su dobili po tablet i knjigu „Knez Mihailo Obrenović III”, a srednjoškolci po laptop i knjigu „Knez Mihailo… »

Vesti dana »