Povezane vesti
Tamo gde je fudbal više od života, a Maradona i Mesi u panteonu najvećih
Radio 021 pre 7 sati
Njegovo veličanstvo fudbal - za neke samo sport, za druge najvažnija sporedna stvar na svetu, a za Argentince - protivotrov za životne muke. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Adam Davy/PA Wire „Neki ljudi veruju da je fudbal pitanje života i… »
BBC News pre 7 sati
Njegovo veličanstvo fudbal - za neke samo sport, za druge najvažnija sporedna stvar na svetu, a za Argentince - protivotrov za životne muke. „Neki ljudi veruju da je fudbal pitanje života i smrti, a ja sam veoma razočaran tim stavom. Mogu da vas uverim… »
Južne vesti pre 7 sati
Adam Davy/PA Wire „Neki ljudi veruju da je fudbal pitanje života i smrti, a ja sam veoma razočaran tim stavom. Mogu da vas uverim da je mnogo, mnogo važnije od toga“. Iako data u Engleskoj, izjava Bila Šenklija, legendarnog trenera Liverpula, možda bolje… »
Danas pre 7 sati
„Neki ljudi veruju da je fudbal pitanje života i smrti, a ja sam veoma razočaran tim stavom. Mogu da vas uverim da je mnogo, mnogo važnije od toga“. Iako data u Engleskoj, izjava Bila Šenklija, legendarnog trenera Liverpula, možda bolje od bilo koje… »
Vesti dana »
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih
„Telo se sada oseća dobro“: Novak govorio o nozi zbog koje su se navijači zabrinuli!
Hot sport pre 36 minutajoš 71 povezana
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 8 satijoš 118 povezanih
Prenos, Australija, Egipat: Postala je baš zanimljiva utakmica u Dalasu
Večernje novosti pre 4 minutajoš 87 povezanih