Povezane vesti
Kristin Lagard iznela uslove pod kojima bi napustila ECB pre isteka mandata: Ima poruku za Francusku
Blic 03.07.2026
Lagard ističe da bi bez evropskog okruženja ekonomska budućnost Francuske bila nejasna i potencijalno rizična Francuska vlada sprovodi mere fiskalne konsolidacije, a ministar finansija upozorava da politička nestabilnost ne sme ugroziti budžet i javne… »
Politiko: Lagard najavila mogućnost ostavke na funkciju predsednice ECB
N1 Info 03.07.2026
Predsednica Evropske centralne banke (ECB) Kristin Lagard najavila je mogućnost ostavke na tu funkciju pre isteka mandata, kako bi učestvovala u predsedničkim izborima u Francuskoj sledeće godine, navodi danas portal Politiko. Kristin Lagard je najavila… »
Kristin Lagard spremna da podnese ostavku zbog izbora u Francuskoj
Politika 03.07.2026
Politički zemljotres na pomolu. Predsednica Evropske centralne banke (ECB) Kristin Lagard izjavila je da ne isključuje mogućnost da svoju funkciju napusti pre isteka mandata kako bi učestvovala u političkoj debati pred francuske predsedničke izbore na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Student o napadima na nosioce liste: Diskreditacija je nešto čime se oni bave već 14 godina
N1 Info pre 5 satijoš 13 povezanih
Tramp "zaključao" vrata Bele kuće za tri velika medija: CNN, Politiko i MS NOW spremaju tužbu
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 31 minutajoš 18 povezanih