Povezane vesti

Milanović: Prste i prljave šake dalje od Kundida

Milanović: Prste i prljave šake dalje od Kundida

SEEbiz pre 45 minuta
ZAGREB - Milanović je poručio da neće odobriti slanje Počasno-zaštitne bojne na svečanost u Francuskoj, ističući da je prema Ustavu upravo predsjednik vrhovni zapovjednik Oružanih snaga. Predsjednik Milanović na početku obraćanja osvrnuo se na višednevni… »
"Srbija ima ulogu počasnog gosta" Predsednik Hrvatske besan zbog svečanosti u Parizu: "Niti su u Uniji, niti su u NATO, niti u…

"Srbija ima ulogu počasnog gosta" Predsednik Hrvatske besan zbog svečanosti u Parizu: "Niti su u Uniji, niti su u NATO, niti u…

Blic pre 1 sat
Naglasio je da neće odobriti slanje hrvatskih vojnika na svečanost u Francusku Rekao je da je on jedini koji može razrešiti načelnika generalštaba Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Srbija ima ulogu počasnog gosta na vojnom defileu u… »
Milanović: Srbija počasni gost na defileu u Parizu, a mi smo počašćeni jer su nas zvali

Milanović: Srbija počasni gost na defileu u Parizu, a mi smo počašćeni jer su nas zvali

NIN pre 1 sat
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Srbija ima ulogu počasnog gosta na vojnom defileu u Parizu povodom Dana Bastilje, a da je Hravatska počašćena što su je tamo pozvali. "Tamo je počasni gost Srbija, protiv koje nemam ništa, ljudi su… »
Milanović: Srbija ima ulogu počasnog gosta na vojnom defileu u Parizu

Milanović: Srbija ima ulogu počasnog gosta na vojnom defileu u Parizu

Euronews pre 1 sat
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Srbija ima ulogu počasnog gosta na vojnom defileu u Parizu povodom Dana Bastilje, a da je Hravatska počašćena što su je tamo pozvali. "Tamo je počasni gost Srbija, protiv koje nemam ništa protiv… »
"Srbija je počasni gost u Parizu" Milanović pobesneo: Oni nisu ni u EU, ni u NATO, ni u Koaliciji voljnih

"Srbija je počasni gost u Parizu" Milanović pobesneo: Oni nisu ni u EU, ni u NATO, ni u Koaliciji voljnih

Večernje novosti pre 1 sat
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Srbija ima ulogu počasnog gosta na vojnom defileu u Parizu povodom Dana Bastilje, a da je Hrvatska počašćena što su je tamo pozvali. Foto: Damir Sencar/Hina via AP - Tamo je počasni gost Srbija… »
Sukob Milanovića i Plenkovića oko ovlašćenja nad oružanim snagama – "dalje prste od Kundida"

Sukob Milanovića i Plenkovića oko ovlašćenja nad oružanim snagama – "dalje prste od Kundida"

RTS pre 3 sata
Poslednji spor Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića prerastao je u ozbiljan politički sukob oko ovlašćenja nad oružanim snagama. Načelnik vojske Tihomir Kundid morao je odluči da li će poslati vojnike na defile u Parizu, kako je tražilo ministarstvo i… »
Bukti rat u Hrvatskoj; Milanović pobesneo: "Srbe zovu kao počasne goste, a mi?"

Bukti rat u Hrvatskoj; Milanović pobesneo: "Srbe zovu kao počasne goste, a mi?"

B92 pre 2 sata
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Srbija ima ulogu počasnog gosta na vojnom defileu u Parizu povodom Dana Bastilje, a da je Hravatska počašćena što su je tamo pozvali. "Tamo je počasni gost Srbija, protiv koje nemam ništa protiv… »

Vesti dana »