Повезане вести

Луна после 8 година открила шта се десило с хонораром из Задруге: Ево да ли јој је исплаћен цео износ

Луна после 8 година открила шта се десило с хонораром из Задруге: Ево да ли јој је исплаћен цео износ

Мондо пре 7 сати
Луна Ђогани у првој сезони "Задруге" у коју је ушла 2017. године је освојила друго место, док је у другој сезони освојила победу. Сада је открила да ли јој је исплаћен хонорар за учешће у ријалитију. - Да! Имала сам казне, кад… »
ЛУНА ЂОГАНИ ПОСЛЕ 8 ГОДИНА ОТКРИЛА СВЕ О ПАРАМА ИЗ РИЈАЛИТИЈА! Открила да ли је исплаћена: „Имала сам казне…“

ЛУНА ЂОГАНИ ПОСЛЕ 8 ГОДИНА ОТКРИЛА СВЕ О ПАРАМА ИЗ РИЈАЛИТИЈА! Открила да ли је исплаћена: „Имала сам казне…“

Свет & Скандал пре 8 сати
Луна Ђогани, која је у прву сезону „Задруге“ ушла још 2017. године и освојила друго место, а у другој сезони однела победу, након осам година је коначно открила истину о свом ријалити хонорару. Гостујући у подкасту код Бокија 13… »
Луна Ђогани након 8 година проговорила о хонорару из Задруге: Ево да ли јој је све исплаћено

Луна Ђогани након 8 година проговорила о хонорару из Задруге: Ево да ли јој је све исплаћено

Курир пре 8 сати
Луна Ђогани у првој сезони "Задруге" у коју је ушла 2017. године је освојила друго место, док је у другој сезони освојила победу. Сада је открила да ли јој је исплаћен хонорар за учешће у ријалитију. - Да! Имала сам казне, кад… »
После 8 година Луна Ђогани открила истину о хонорару у Задрузи: "Имала сам казне, одузима ти се хонорар"

После 8 година Луна Ђогани открила истину о хонорару у Задрузи: "Имала сам казне, одузима ти се хонорар"

Телеграф пре 8 сати
Луна Ђогани, која је у прву сезону "Задруге" ушла још 2017. године и освојила друго место, а у другој сезони однела победу, након осам година је коначно открила истину о свом ријалити хонорару. Гостујући у подкасту код Бокија 13… »
Луна Ђогани након 8 година проговорила о хонорару из Задруге: Открила да ли су јој исплатили сав новац, па признала: "Имала…

Луна Ђогани након 8 година проговорила о хонорару из Задруге: Открила да ли су јој исплатили сав новац, па признала: "Имала…

Блиц пре 9 сати
Луна и њен супруг Марко Миљковић данас остварују велики успех на Јутјубу са два заједничка канала. У 2025. години њихови канали су заједно остварили 161 милион прегледа и зараду од око 400.000 евра. Луна Ђогани, која је у прву… »

Вести дана »