Povezane vesti
Luna posle 8 godina otkrila šta se desilo s honorarom iz Zadruge: Evo da li joj je isplaćen ceo iznos
Mondo pre 21 dana
Luna Đogani u prvoj sezoni "Zadruge" u koju je ušla 2017. godine je osvojila drugo mesto, dok je u drugoj sezoni osvojila pobedu. Sada je otkrila da li joj je isplaćen honorar za učešće u rijalitiju. - Da! Imala sam kazne, kad kršiš pravila oduzima ti se… »
LUNA ĐOGANI POSLE 8 GODINA OTKRILA SVE O PARAMA IZ RIJALITIJA! Otkrila da li je isplaćena: „Imala sam kazne…“
Svet & Skandal pre 21 dana
Luna Đogani, koja je u prvu sezonu „Zadruge“ ušla još 2017. godine i osvojila drugo mesto, a u drugoj sezoni odnela pobedu, nakon osam godina je konačno otkrila istinu o svom rijaliti honoraru. Gostujući u podkastu kod Bokija 13, Luna Đogani je na… »
Luna Đogani nakon 8 godina progovorila o honoraru iz Zadruge: Evo da li joj je sve isplaćeno
Kurir pre 21 dana
Luna Đogani u prvoj sezoni "Zadruge" u koju je ušla 2017. godine je osvojila drugo mesto, dok je u drugoj sezoni osvojila pobedu. Sada je otkrila da li joj je isplaćen honorar za učešće u rijalitiju. - Da! Imala sam kazne, kad kršiš pravila oduzima ti se… »
Posle 8 godina Luna Đogani otkrila istinu o honoraru u Zadruzi: "Imala sam kazne, oduzima ti se honorar"
Telegraf pre 21 dana
Luna Đogani, koja je u prvu sezonu "Zadruge" ušla još 2017. godine i osvojila drugo mesto, a u drugoj sezoni odnela pobedu, nakon osam godina je konačno otkrila istinu o svom rijaliti honoraru. Gostujući u podkastu kod Bokija 13, Luna Đogani je na… »
Luna Đogani nakon 8 godina progovorila o honoraru iz Zadruge: Otkrila da li su joj isplatili sav novac, pa priznala: "Imala…
Blic pre 21 dana
Luna i njen suprug Marko Miljković danas ostvaruju veliki uspeh na Jutjubu sa dva zajednička kanala. U 2025. godini njihovi kanali su zajedno ostvarili 161 milion pregleda i zaradu od oko 400.000 evra. Luna Đogani, koja je u prvu sezonu "Zadruge" ušla… »
Vesti dana »
Spremite se za preokret: Detaljna vremenska prognoza za narednih 10 dana
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Više od 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj i Španiji dok besne požari
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih
Vlada Srbije produžila umanjenje akciza na gorivo do 2. avgusta
Biznis.rs pre 35 minutajoš 11 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Beta pre 16 minutajoš 6 povezanih
Najnovije stanje na putevima: Ako ovog vikenda putujete, ove informacije mogu vam uštedeti vreme i živce
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih