Povezane vesti
Era Ojdanić na koncertu nakon vesti da mu se unuk predozirao: Progovorio o skandalu, a Mile Kitić priznao: "Marta je u…
Blic pre 35 minuta
Mile Kitić je govorio o negativnim komentarima usmerenim ka njegovoj supruzi Marti Savić Na koncertu se pojavila i Goca Šaulić Milanče Radosavljević večeras održava koncert na Tašmajdanu, a brojne kolege su došle da ga podrže. Među prvima je stigao Era… »
"Marta je malo pala u depresiju" Mile Kitić iskreno o supruzi, pa otkrio ko je veći zavodnik – on, Era ili Milanče
Kurir pre 9 minuta
Posle više od pet decenija uspešne karijere, Milanče Radosavljević večeras, 3. jula, održaće svoj prvi veliki solistički koncert na Tašmajdanu. Tim povodom brojne poznate ličnosti došle su da mu pruže podršku, a među njima je bio i Mile Kitić, koji… »
Prvi gosti na Tašmajdanu: Slavko Banjac stigao na koncert Milančeta Radosavljevića, Sofra poveo i roditelje, a tu je i Goca…
Kurir pre 34 minuta
Atmosfera pred veliki koncert Milančeta Radosavljevića na Tašmajdanu polako dostiže usijanje, a kapije otvorene su za brojne obožavaoce i kolege koji su došli da podrže legendarnog pevača. Led je, kao prvi među poznatim ličnostima, probio legendarni… »
Era prekinuo ćutanje! Pojavio se na koncertu posle porodične drame i progovorio o navodima da mu se unuk predozirao: Čuo sam…
Kurir pre 19 minuta
Milanče Radosavljević večeras održava veliki koncert na Tašmajdanu, a među brojnim kolegama koje su došle da mu pruže podršku našao se i Era Ojdanić. Folker je po dolasku kratko govorio za medije i tom prilikom se osvrnuo na navode koji su danas… »
"CEO ŽIVOT GRIZEM DA IM OBEZBEDIM SVE DA IMAJU" Era Ojdanić van sebe nakon vesti da mu se unuk predozirao: "Teško mi padaju…
Blic pre 2 sata
Andrijina majka je pozvala Hitnu pomoć, a lekari su potvrdili predoziranje i na sreću uspešno intervenisali. Era priznaje da mu je teško zbog skandala povezanih sa unucima, uprkos tome što se trudio da svojoj porodici obezbedi normalan život. Era… »
"Da nekoga obezbedim, a on da koristi narkotike?": Era Ojdanić u šoku nakon vesti da se unuk predozirao
Mondo pre 2 sata
Unuk Ere Ojdanića, Andrija Ojdanić, kako Kurir saznaje danas se predozirao narkoticima u Resniku, zbog čega je morala da reaguje hitna pomoć ali i policija. Ekipa Kurira stupila je u kontakt sa pevačem koji je bio šokiran pitanjem - Iskren da budem prvi… »
Predozirao se unuk Ere Ojdanića? Na lice mesta u Resniku stigli i Hitna pomoć i policija
Mondo pre 2 sata
Njegov jedva punoletni unuk Andrija Ojdanić danas se predozirao narkoticima, zbog čega je morala da reaguje hitna pomoć. Prema rečima Kurirovog izvora, Andrija se nalazi u Resniku, gde živi porodice njegove majke. Upravo tamo se i desila nemila scena. Po… »
"Ceo život grizem da im obezbedim dobar život": Isplivali novi detalji o Erinom unuku, majka zvala Hitnu pomoć
Mondo pre 1 sat
Folker Era Ojdanić je vest o navodnom predoziranju saznao iz medija, i bio vidno uznemiren. Era ističe da je oduvek bio transparentan i da neće lagati javnost o situaciji, ali da želi najpre sam da se uveri šta je istina. - Šokiran sam, u kolima su me… »
Legenda narodne muzike večeras piše istoriju! Milanče Radosavljević stigao na koncert ranije sa suprugom, fanovi ga odmah…
Kurir pre 2 sata
Posle više od pet decenija uspešne karijere, Milanče Radosavljević večeras, 3. jula, održaće svoj prvi veliki solistički koncert na Tašmajdanu. Publiku očekuje emotivno veče ispunjeno njegovim najvećim hitovima, uz koje su odrastale i pevale brojne… »
"Ceo život grizem da im obezbedim sve" Era Ojdanić van sebe nakon porodične drame sa unukom: "Teško mi pada..."
Telegraf pre 1 sat
Era Ojdanić oglasio se nakon vesti da se njegov unuk Andrija danas predozirao zbog čega je reagovala Hitna pomoć. Folker je bio vidno uznemiren i iznenađen ovim vestima koje su ga, kako kaže, zatekle u putu. Era ističe da je oduvek bio transparentan i da… »
Unuk Ere Ojdanića se predozirao: Hitna pomoć i policija odmah reagovali, folker se oglasio
Blic pre 3 sata
Era Ojdanić se oglasio nakon što su se u medijima pojavile vesti da se njegov unuk, Andrija, navodno predozirao. Folker je bio šokiran ovom informacijom. Era Ojdanić je rekao da nije upućen u situaciju, ali da zna da je unuk kod majke u Resniku. - Iskren… »
Unuk Ere Ojdanića se predozirao narkoticima: Drama u porodici folkera, ovo su detalji sa lica mesta
Kurir pre 3 sata
U porodici Ere Ojdanića trenutno se održava prava drama, saznaje Kurir! Njegov jedva punoletni unuk Andrija Ojdanić danas se predozirao narkoticima, zbog čega je morala da reaguje hitna pomoć. Prema rečima našeg izvora, Andrija se nalazi u Resniku, gde… »
"On je već dva dana..." Oglasio se Era Ojdanić nakon što mu se unuk predozirao: Ja jesam obezbedio celu svoju familiju, ali...…
Kurir pre 3 sata
Unuk Ere Ojdanića, Andrija Ojdanić, kako Kurir saznaje danas se predozirao narkoticima u Resniku, zbog čega je morala da reaguje hitna pomoć ali i policija. Ekipa Kurira stupila je u kontakt sa pevačem koji je bio šokiran našim pitanjem - Iskren da budem… »
Unuk Ere Ojdanića se predozirao narkoticima: Ovo su detalji prave drame koja se sinoć odigrala u domu pevača
Telegraf pre 3 sata
Kako saznaje Telegraf sinoć se u porodici pevača Ere Ojdanića dogodila prava porodična drama. Kako izvor blizak našem portalu tvrdi, sinoć se u porodičnoj kući u Leskovcu, u opštini Lazarevac, odigrala dramatična situacija kada se Andrija Ojdanić (22)… »
Oglasio se Era za Telegraf nakon vesti da mu se unuk predozirao: "Sluđen sam, nemam pojma, šokirali ste me"
Telegraf pre 2 sata
Kako saznaje Telegraf sinoć se u porodici pevača Ere Ojdanića dogodila prava porodična drama. Kako izvor blizak našem portalu tvrdi, sinoć se u porodičnoj kući u Beogradu, odigrala dramatična situacija kada se Andrija Ojdanić (22), unuk pevača… »
Vesti dana »
Đurić: Članstvo u EU bi Zapadnom Balkanu donelo više stabilnosti i oslabilo etnonacionalizam
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 8 satijoš 117 povezanih
Stanković ljut posle remija: Da sam znao kako će izgledati, ne bih ni igrao ovu utakmicu
Sputnik pre 9 minutajoš 87 povezanih