Povezane vesti
"Novak se od mene razvodi 6 puta dnevno": Na Vimbldonu pokazala nakit od 30.000 €, a ovako je pričala o braku s Đokovićem
Mondo pre 11 sati
Novak Đoković još jednom je dokazao da je najbolji kada je pobedio Artura Rinderkneša i plasirao se u osminu finala Vimbldona, a sa tribina ga je podržavala porodica. Njegova supruga Jelena blistala je u elegantnom izdanju, sa skupocenim nakitom brenda… »
"Novak se od mene razvodi pet puta dnevno", Jelena Đoković o najtežem periodu i braku: "Ne spavam dobro..."
Telegraf pre 11 sati
Novak Đoković još jednom je dokazao da je najbolji kada je pobedio Artura Rinderkneša i plasirao se u osminu finala Vimbldona, a sa tribina ga je podržavala porodica. Jelena je blistala u elegantnom i sofisticiranom izdanju a sanjom su bila i njihova… »
"Novak se razvodi od mene pet puta dnevno" Jelena Đoković o najtežem periodu u braku: "Uopšte se ne nosim dobro sa tim"
Blic pre 11 sati
Novak se našalio tokom Jeleninog uključenja uživo, rekavši da je „lakše osvojiti Grand Slam nego ući u njen live”. Jelena je otvoreno govorila o izazovima roditeljstva, posebno o periodu nesanice i sopstvenim metodama vaspitavanja dece. Novak Đoković još… »
Vesti dana »
Kolumbija minimalcem srušila Ganu i zakazala duel sa Švajcarskom
Politika pre 11 minutajoš 20 povezanih
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 4 satijoš 13 povezanih