Povezane vesti
"Bio sam sa Stanijom u WC, Maja sve zna" Taki otkrio sve prljave detalje o odnosu sa starletom, spomenuo Šarenog i 60.000…
Kurir pre 14 sati
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki odlučio je da prekine tromesečnu ćutnju pa je u intervjuu sada ispričao sve što nije prethodnih meseci. Pred finale " Elite 9" tvrdi da je bio sa Stanijom Dobrojević, iznosi sve o druženju sa njenim bivšim… »
"Bio sam sa Stanijom u WC, Maja sve zna" Taki šokirao detaljima pred finale Elite 9, spomenuo Šarenog i 60.000 evra: "Asmin je…
Blic pre 15 sati
Naglašava da je finansijski nezavistan, da Maja troši svoj honorar, ima veliku garderobu i imovinu stečenu od učešća u rijalitiju. Govori o svom odnosu sa Stanijom, navodeći da su imali više od prijateljstva, i odbacuje njene optužbe i tvrdnje o njegovoj… »
Vesti dana »
(Foto) U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 19 povezanih
Nestor Lorenco: Zadovoljan sam plasmanom u osminu finala Svetskog prvenstva
Politika pre 8 minutajoš 62 povezane
Obeležavanje stradanja 3.267 Srba iz Srednjeg Podrinja i Birča; Patrijarh Porfirije: Pravoslavna vera je "lična karta" srpskog naroda
RTV pre 8 minutajoš 18 povezanih
Vučić obišao radove na “Osmehu Vojvodine“: Deonica Bački Breg – Kljajićevo do Vidovdana 2028. godine
RTS pre 33 minutajoš 16 povezanih
Ruska ambasada u Vašingtonu: Putin i Tramp imaju "dobru ličnu hemiju"
NIN pre 18 minutajoš 17 povezanih